Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ford b max hakında tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

SanalHayat

Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
9
slm arkadaşlar o ötv indirimli araç almayı düşünüyorum sizin öneriniz ne olabilabilir bagajı geniş tekerlekli sandalyenin rıhat koya bilmem açısından..ford b max trend 2013 bir bayide buldum sürgülü kapı olması benim için avantaj kulanan arkadaşlar veya tecrubesi olan yada başka arça tafsiye den varsa yazarsa çok sevinirim...ford b max trend 2013 fiyatı 49 bin sigorta kasko hariç ötve indirimli 35 bin tl normalmı teşekkürler

ford az tutarlıdır kardeşim. ötv indirimi vardır ama fordda sıkıntı yaşarsın. kaza esnasında yada arıza esnasında sorunlar yaşarsın... onun için sana 3 marka önerim. RENAULT+WOSWAGEN+FİAT... ama bana dersen sen olsan ne alırsın. FORD+HONDA+WOSWAGEN

araba alacksan fiattan renaulttan uzak dur kardeşim araba alacaksan opel+woswagen al ayrıca ford alacam diyosan fordun tutulan arabalarını al fordun herarabası iyi değil

bende bmax a baktım fakat aracın içi dar geldi bana gittim baktım ve vazgeçtim.

B MAX sürgülü kapısı ilgimi çekti mesela kimse yokken tekerlekli sandelyeyi katlayıp kendim yanlız arka koltuğa koya bilirim

aynı yolla yola çıktım banada öyle geliyordu fakat araca bakınca alacağım tekerlekli sandalyenin makaslımı yoksa gövdelimi olacağı arasında kaldım. sonuçta henüz bir hamle yapmadım ama b maxtan vazgeçtim. toledo bakıyorum arkası geniş. tekerlekli sandalyeyi arkaya ALABİLİRSİN. TABİ ŞÖFÖR KOLTUĞU ELEKTRİKLİ BİR ARAÇ OLSA 10 NUMARA OLUR. BU YÜZDEN BEN ESKİ KALİTEli araçlara bakıyorum.

Ford c max kullanıyor ablam bence çok ii araba etrafımda cok c max var.

Üst Alt