Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ford Fiesta 1,4 Titanium dizel aracı tavsiye eder misiniz?

Genel olarak çok iyi spor ve sağlam bir araç 2. elde fiyatını en az kaybeden tutulan bir araç ayrıca titanyum en dolu pakettir. otomatik mi manuel bir araç mı alacaksınız.

Benzinli otomatik alıp kullananların yorumuna buradan bakabilirsin kendi deneyimlerini anlatmışlar ve araçtan memnunlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_47234724/tm.htm

Kullanıcı yorumları;

-2011 Fiesta Titanium X sahibiyim, araç şuan yaklaşık 5000km'de yol bilgisayarı ortalama 5.3 olarak gösteriyor. genelde şehiriçi-otoban karışık.

-Cruise control düz yolda yakıt ekonomisi sağlıyor ama rampa falan olunca da araba abanıyor gaza resmen
s3.gif
aynı hızı yakalamak için.
Birde aracınız kaç km de bilmiyorum ama, ben ilk aldığımda ortalama yakıt tüketimi 5.7 Lt gösteriyordu,
2000 kmden sonra düşmeye başladı şuan da 5.3 gösteriyor.
Bu dediğim değerler karışık ama çoğunlukla şehir içi kullanım. Bir depo ile de 760-800 km yol yapıyorum.

-Hey maşallah...
Dizel aracım 5000 km ye geldi ortalamam hala 5.3, sizin 4.8 baya iyi bir değer.
Gerçi pek sakin kullandığım da söylenemez ama
s6.gif

Bence alınacak güzel bi araç memnun kalırsınız...
Ford motoru sağlamdır.
Fiesta gerçekten güzel zarif bi araba...
dediğim gibi 2. eli olan ve tutulan bir araç...

internette de 2011 fiesta kullananların yorumlarına bakabilirsiniz...

araç gayet guzel bende 4 ay oldu alalı suanka km 160 krs yakıyor mukenmel tabak haneye yetişmiyecegım için sıkıntı yok haaa gazladın mı iii kacaıyor denemesi bedava otoban sesın sanki çokkkk memnunum amasorler bıraz sert ama yol tutusu harıka

evet çok güzel, konfor ve kibar bir araçtır. Bende almayı bekliyorum çok yakında Ford Fiesta 1.4 titanyum x paket. bütün araba araştırdım. bu daha iyi al tevsiye ederim.

işitme engelliseniz otomotik vites öneririm bende de ford fiesta var manuel ama aracın sesi yok denecek kadar az arabayı devirli kullanmada problem oluyor..

fiesta kullanımı hakkında

bir arkadaş işitme engelli hakkında otomatik araba tavsiye etti ben fiesta 1.4 dizel düşünüyorum nasıl uygun olabilirmi sesi çok az deniyor
ne dersiniz

yani 1.4 dizel manuel vites araç alırsam sorun yaşarmıyım otomatik kesin düşünmüyorum şuan clio sedan araç kullanıyorum ve çok alıştım acaba dizel manuel viteste sorun çıkarmı teşekkürler

dizel manuel vites bence daha sağlıklı çünkü dizel araç çok devirli bir araç değildir vites değiştirme aralıklarıda devirlere göre daha düşük yani benzinli araçlarda motorlar yüksek devirerde çalıştığı için ototmatik vitesle daha uyumlu ancak dizel araçlarda otomatik şanzımanda sorun çıkma olasılıgı daha yüksek manuel almanızı tavsiye ederim ( şahsi düşüncemdir)

cevabınıza çok sevindim teşekkür ederim manuel almak istiyorum sadece içeri ses çok az geldiği için sorun olurmu diye merak ettim clio da bayagı alışmıştım motor sesini tam hissediyordum ses az gelince sıkılırmıyım onda merak ettim çok teşekkürler

ve ozellikle titanyum 1.4 dizel ile 1.6 dizel arasında kaldım tabiki fiat farkı da çok ve 1.4 daha yakın bana ama zorlarsam 1.6 daha iyi olabilirmi ne dersiniz fedakarlık yapmaya değermi 1.6 titanyum manuel dizeli teşekkürler şimdiden

kasası çok ağır olmadığı için sanırım 1.4 tdci motor size yetecektir ancak performans ve uzun yolda daha rahat gitmesi açısından 1.6 da iyidir şayet sürekli şehir içinde kullanıyorsanız yakıt tüketimi açısından 1.4 bence mantıklı ancak 1.6 olan motorda azımsanmayacak derecede kuvvetli bir motor araç çok daha atik ve rahat gidecektir. tercih sizin yinede

şehir içindede kullanıyorum şehir dışıda oluyor genelde ama almışken ileride pişman olmamak adına 1.6 alsam nasıl olur diye düşünüyorum aslında 1.4 clio dan sonra dizelde sorun yaşarmıyım memnun olurmuyum diye düşünüyorum benzinli clio gerçekten çok seri olmakla beraber daha memnun olabilirmiyim dizel almakla teşekkür

gerçekten çok memnun oldum teşekkür ediyorum cevaplarınıza işte ilk defa bir dizel araç kullanmak istediğim için merak ve heyecan içindeyim umarım başarılı olur herkesin başarılı olmasını dilerim

ford fiesta hakkında Bilgi .

Merhabalar Uzun zamandir . Formu Takip ediyorum üye olmak istedim artık ..

k.bakmayın rahatsızlık verecem bir soru ile .

ford Titanium 1.6 PWS xp paketli . Elektrilik Kırmızı

29 milyara geliyor . pazarlık bitti haber bekliyorlar sizce nasıl ??

Üst Alt