Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ford Fiesta mı Volkswagen polo mu?

VolkanPoyraz06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Eleye eleye iki araçta kaldım

Ford Fiesta 29 milyar

Volkswagen polo 31 milyar geliyor en kötü .:rolleyes:

Hangisi Daha iyidir ..

ne yapalım erken .. Araçlar arasında bilgın varsa yazarsın yoksa yazmassın . Hayırdır ?

bana kalırsa polo... ben de polo kullanıcısıyım. araba 10 numara. tavsiye ederim. bu arada siz de indirimli mi alacaksınız?

İç tasarımı klasik dışı sıradan bir tarz düşünüyorsan polo iyidir. Eğer iç ve dış tasarımı cafcaflı, bayansı bir model düşünüyorsan fiesta iyidir.
Keyif için alıyorsanız polo alın, zorunlu ise fiesta.
Uzun yolculuk için polo, kısa yolculuk için fiesta.
2.el piyasayı düşündüğümüzde kolay satabilmek için polo, kolay satamayacağınızı düşünerek fiesta.
Tüp taktırcam ben buna diyorsanız polo almayın, vw teknolojileri artık tüpe alerjisi var. tüp takıldığı anda orasında burasında sorunlar başgöstermeye geliyor...
Alabiliyorsanız polo dsg şanzımanı deneyin derim. :)
Keyif için birebir. Düşük randımanda kolay vites geçişi ile son yılların en gözde şanzımanıdır. Kime sorarsanız sorun vw bu konuda diğer orta kesim arabalarını sollamıştır.

ben fiesta aldım çok memnunum ama poloda da gözüm kaldı

srhtslymn arkadaşımız çok güzel bir şekilde anlatmış. söylediklerine katılıyorum. artık karar sizin..

sanırım en boş modelleri bunlar imkanın varsa özellik olarak en az orta sınıf donanım özelliğine sahip modelleri tavsiye ederim sonuçta 5 yıl sonra satacaksan aracını fiyat olarak farkını görürsün bence. :D

PARAPLEJİ 27;

Sağ kolumda sorun var . raporda oran ama . vergi dairesi sıkıntı olmaz dedi .

çok tşk ederım .. bilgı için . karar vermek gerçekten zor

Bende polo fiesta arasında kararsızım hangisini tavsiye edersiniz

Her ikisini kullanmış biri olarak söylüyorum şu anki güncel kasaları için hangisi daha hoşunuza gidiyorsa onu alın, gerçekten çok ciddi fark yok... Hatta fiesta biraz daha keyifli bile diyebilirim ancak polo da ikinci elde bi parça daha iyi... Ayrıca dizel otomatik isterseniz mecbur polo

wolkswagen candır... benim kişisel tercihim...

Bende polo var ama 2sene oldu sıkıldım pek hosuma gıtmedı desm yerıdır bence hydaı i20 alın

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi araştırdım fiastamı polo mu derken polo 2014 1,4 otomatik aldım ve cok iyi süper çokda kullanışlı araç yada bana öyle geliyor ilk defa arabam oldugu için wosvogen arabalarının kabortası cok saglam oldugunu söylüyorlar.birde lpg taktırmak istiyorum bir yorum okudumda polo lpg taktırmayın diye yazmış bir arkadaşımız neden taktırmıyalım sıkıntımı olur detaylı yazarsanız sevinirim tşk..

Polo mu yoksa fiesta mi? Skoda rapid hem Sedan hem vw jetta ayarında ikinci eli de iyi

Arkadaşlar ford fiesta titanyum 1.6 ve voswagen polo 1.2 arasında kaldım hangisini önerirsiniz ikiside ot.vites

görünüş olarak hangisi hoşuna gidiyorsa onu seç bence

bülent teknik verileri ve yakıt tüketimini inceleyip karar ver ayrıca görüntüde önemli bence.

Konuyu açmışsınız fakat kaç model hangi seri gibi açık yazarsanız ona göre yorum yapacağım.
Sıfır mı İkinci el mi ?

sıfır alacaklar buna emin ol...

bir arkadaşımız yıl sonunda alacak araç elemesı yapıyor (indirime girecek diye)

Sıfır araç alacaksa ise Volkswagen Polo 1.2 TSI Comfortline DSG 7 Otomatik vitesli araç tavsiye ederim. Aracınız şehir içinde kullanacaksa benzinli tavsiye ederim. Ve araçta Beygir Gücü 90 HP Maksimum Tork 160 Nm olması ve Start/Stop sistemi Fren enerjisi geri kazanımı Elektronik motor çekiş kontrolü Hidrolik fren asistanı Hill Hold fonksiyonu İkincil çarpışma freni bunlar çok önemlidir. Yine tercih sizindir.

[FONT=sans-serif]Volkswagen Polo 1.2 TSI Comfortline DSG 7 Otomatik vitesli arac çok güzel. ben şimdi arac alıcak olsaydım hiç düşünmeden gene polo derdim çok seri ve rahat arac almak isteyenlere tavsiye ediyorum ben çok memmunum:))
[/FONT]

Üst Alt