Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ford Fiesta Trend x 1.6i 105 PowerShift

Myserty94

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar araba almaya karar verdim.

Aracın liste Fiyatı 47.875 Tl

Bana gelişi hesaplarıma göre eğer yanlışım varsa düzeltirseniz çok sevinirim :)

47.875/1.18= 40.572
40.572/1.45= 27.980
27.980x1.18= 33.102

+ Tescil Masrafları

İlk aracım olacak uzun yola uzun bir süre çıkmayı düşünmüyorum istanbul içinde kullanacağım..
Ufak tefek kazalarım illa ki olacaktır..
Yokuş kalkış desteği vb özellikleri nasıl

Sizce araç nasıl aldığıma pişman olur muyum?
Kullananlar varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim.

Bana herseyi ile birlıkte 33 milyara geldı :)

araç+sigorta+kasgo+özeltertibat+tekrar muaneye sokmak :)

Volkan Poyraz,
Güle güle kullan kazasız belasız inşallah darısı başıma :)
Ne zaman aldın sen :)

aslan_55,
O araçların dış görüntüsü hoşuma gitmiyor ya küçük arabalar tercihimdir :)

Mutineer901,

Doğru söylüyorsun ama daha önce hiç araba kullanmadım direksiyon dersleri haricinde bunu göz önünde bulunduracak olursak ne yazık ki ufak tefek çizikler olacaktır :)
İnşallah dediğin gibi olur :)
Amin inşallah cümlemize kazasız belasız araba kullanmak nasip olsun :)

Tılafsınlı;

Alabilirsem kullanıcam :)
Sende güle güle kullan kazasız belasız :)

Tam 1sene oldu . küçük ve iyi arabam ben çok seviyorum:) al geç hic uğraşma bence

Fiestanın yerine wolksvagen Polo düşünülebilir.

Polo Daha İyi.Fiesta Biraz Şehir içi Fazla Yakıyor Diye Duydum.

Volkan Poyraz,
Dediğin gibi arabanın dış görüntüsünü ve içinin tasarımını beğeniyorum almak istiyorum ama öyle ha diyince olmuyor kampanya falan yapmalarını bekliyorum :)
Yılbaşından sonra mı alsam iyi olur sonra mı alsam iyi olur daha uygun fiyata bilmiyorum..
Sizlerden fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum :)

officer,
Ww polo dış görünüş olarak hoş dursa da içi çok boş sadece o paraya değmezmiş gibi hissediyorum :))

Ofli:),
Bir süre sonra fiesta ya tüp taktırırım :D :)

Alacak olduğunuz arabadan kat kat daha kaliteli bir araba polo, Fiesta nın en dolu modelini almıştım 1.4 tdci titanyum çok ufak araba iç donanım kalitesiz...
Tamamen sizin tercihiniz ama ben yerinizde olsan wolksvaganden yana kullanırdım tercihimi..

officer bey bizim fiestayı kötüleme..iyi araçtır ama param olsa Toyota Yeni Auris alırım..

Trend yerine Titanyum modellerine bakın daha dolu modelidir..

chelıx;

Aralarındaki fark nedir? Benim için filmi camlar önemli değil x paketi yani..
onun yerine park sensörü gibi özellikler daha önemli :)

bende 2012 titanyum var. hız sabitleyici pek şehir içi kullanılmasada.. çelik jantlar.. görüntüde biraz varklılık var sonuçta sıfır alacaksınız bayide ikisnide deneyin test edin gözlemleyin..

chelıx,
Titanyum modeliyle Trend x modeli arasında fiyat farkı var.. :)
Zaten benim için yeterli şeyler trend modeli içinde bulunmakta paket olarak işime yarayan bir şey alabilirim. :)

Ve bir sorum daha olacak :)

Aracı yılbaşından sonra mı almayalım yoksa önce mi indirim veya kampanya olabilir mi?

Yılbaşında sonra almanı tavsiye ederim, çünkü kampanyalar 1.2 ve 3. aylarda da devam ediyor. En azından bir ay sonra 2014 model demezsin, 2015 model dersin. Bu tabi ki benim görüşüm. Evet arkadaşım şimdiden sana hayırlı olsun İnşallah.

Çapa63;

Teşekkür ederim yorumun için. 2014 model önü ızgara şeklinde olanlardan istiyorum 2015 modeller çıkınca da indirim olabilir mi? :)

Gizem hanım, bu tür indirimler yıl sonunda hemen bitmiyor inan ki bana diğer yazımda da bahsettiğim gibi iki ve üç ay daha bu kampanyalar devam eder. Her ne kadar firmalar yok efendim kampanyamız yıl sonunda bitiyor dese de sen onlara pek aldırış etme derim, tabi ki son söz ve son karar yine sizin, en azından Ocak ayının ilk haftası al derim sana...

Çok teşekkür ederim Mustafa bey :) Bana yıl sonunda son dedikleri için ısrarla sordum :)

Wolsvogen, wolsvogendir ;)

yıl sonu kampanyaları ideal alım zamanıdır.
stoklar tükencek, hedefler tutturulcaktır.. fiyatlar olabildiğince aşağı cekilcektir ;)

cann.sm,

İstanbulda 17 tane ford bayisi var şimdi onları tek tek gezmeye başlayım en çok indirimi kim yaparsa oradan aracı almak için işlemlere başlayım bu zaten yıl sonunu bulacaktır ve geçecektir bile :D :D

Gizem hanım, siz yine de kendi hislerinize ve içinizden gelen sese kulak verin derim, kim ne derse desin. Yine tekrarlıyorum bayilerin söylediklerine kanma....

Çapa63,

Sizin dediğiniz gibi olacak büyük ihtimal yılbaşından sonraya kalacak istesem de istemesem de :)

Ford fiesta titanıum 1.6i powershift otomatik vites benzinli
x paketi
park sensörü hediyeli
beyaz renk
trafik ve sigorta ile birlikte aracı kredi çekerek31.500 tl ye alıyorum daha uygun fiyata bulabilir miyim?
0 nakit ödeme yapmam gerkeiyor onun dışında herhangi bir sıkıntı yok 9.450 lira ödeme yapıyorum
yoksa bu fırsatı kaçırmayım mı?

Aracın asıl fiyatı ne kadardı, 50 - 52 bin lira ise bu fiyat çok iyi.

Çapa63,

Asıl fiyatı 49.500 falandı en son bu fiyata buldum hem ötv muafiyeti hem koç personeli olması ile ilgili olarak yapılan indirim ve karşı tarafın iyi niyetli olmasından kaynaklanan indirim ile birlikte son fiyat 31.500 istediğimiz banka ile çalışma şansıda veriliyor.

Bu durumda araç kredisi için en uygun banka hangisi bilen var mı? :)

merhabalar.
bende aynı aracı almayı düşünüyorum.. ama bayi ihtiyaç kredisi çekip alabileceğimizi söyledi...
araç kredisinden yaralanmak mümkünmü?
rapor babamın adına bunuda belirteyim...

gizem hanım hangi bayi verdi bu fiyatı sıze ??

selam.bende araç alıcam.hemde aralıgın 20 ile 30 arasında .ben volsvagen poloda karar kıldım.1.4 90 hp otomatik dizel donanaımı ve sürüş konfor paketi eklettim bayiyle görüştüm 64 bin tlden 42300 anlaştım.trafik tescil sigortası dahil.benim tercihim otomatik dizeloldugu için polo aldım. ama toyota yaris ve aurisde güzel.

Üst Alt