Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ford Focus için ne dersiniz?

Kederli

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
Merhaba
Ben ötv muafiyetiyle Focus sedan otomatik vitesli modeli (47 bin TL) 33,500 TL'ye alabiliyorum. Acaba bu fiyat nasıl ve bu araç için görüşü veya bilgisi olan var mı?

focuslar güzel araç ama yeni sedan kasası hiç hoşuma gitmiyor ;) acelen yoksa temmuz agustos sonlarında yenı corolla satışa sunulucak onu bekle derim tabi saglamlık açısından corollayı öneririm tabi fiyatları ne olacak bilmiyorum sadece ilk iki ay tanıtım fiyatı adına normal olur daha sonra 3.000 ie 5.000 tl artıcagını tahmin ediyorum nacizane düşüncem.. :cool::cool:

cabbarehlinamus;

Öncelikle cevap için teşekkürler. Bana kasa güzel görünüyor. Tabii Corolla da iyi ama şu an bile Focus ile aynı özelliğe sahip modeli Focus'tan daha pahalı; yenisi daha ucuz olmaz sanırım.

ford focus c max var bende. 6 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. konfor ve genişlik harika. ve bir kez bile sorun çıkarmadı. yeni bir araç heves ediyorum bazen. 6 yıllık oldu artık aracım. Ama konforda aynı araç sayısı az, ve niye satacağım ki bir üst bir şey sağlamayacaksa bana deyip vaz geçiyorum. Fiyatları bilmiyorum , bir kaç ille görüşme yapın, bayiler arasında bin ikibin oynuyor , ben alırken öyle olmuştu. ford focus c max tan tan çok memnunum , önerim gözü kapalıdır. tekerlekli sandalye de katlanmadan sığıyor
hayırlısı olsun.

Kederli;
tabiyki fi fiyat farkı olacaka sonuçta ikinci elde satarken ona göre fiyat farkını görürsün focuc 20.000 ederse corolla 24.000 tl eder tabiyki burada sizin bütçeniz çok önemli hangisini ala bilirsiniz ama focusta saglam arabadır ben sadece yeni kasanını hiç beyenmiyorum sedanı hecbek ten farksız sadece tabiyki tercih meselesi.

Üst Alt