Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ford Kuga tertibatlı olan aracımı satmak istiyorum

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Sevgili arkadaşlar 2014 yılında almış olduğum aracımın yasal ÖTV şartı bu yıl itibari ile ortadan kalkmıştır(5yıl geçti) eskiden satış yapmıştım ama malüm ülkemizde sık sık mevzuat değişimi olmasından dolayı alan arkadaşın ( engelliden normale) mağduriyet yaşamaması için en hızlı ve sorunsuz nasıl halledebiliriz, yakın tarihte böylesi bir satış yapan arkadaşlardan destek rica ediyorum.
Ayrıca aracım gaz fren elden tertibatı olup günümüzde aynı donanıma sahip araç fiyatları sıfır alımlarda (ford kuga st line ve vignale modeli 330 bin₺) dir. İlgilenen arkadaş olursa belki diye Aracımın satış bilgilerini buradan paylaşacağım site yönetimi uygun görmez ise kaldırabilir. Amacım satış hakkında bilgilenmek ve olurya benim aracın Vasıf’larına uygun araç arayan arkadaş olursa hem benim için hemde kendisi için zahmetsiz bir alışveriş düşüncem vardır
Cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ediyorum
SAHIBINDEN ilan no:727361334

Üst Alt