Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Formasyon Almayı düşünen Kaç Kişiyiz?

şeymah

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
2013 2014 Pedagojik Formasyon Veren Üniversiteler ve Kontenjanları

Merhaba arkadaşlar,
bu vesileyle bunu da burdan duyuralım. Biz de yarıştan geri kalmayalım.
Bu sene hem formasyon dersleri, hem EKPSS hazırlık. öyle görünüyor ki yoğun bir sene olacak :) Henüz hangi bölümlere ne kadar kontenjan verildiği açıklanmamış ama eli kulağındadır. Üniversitelerin kendi sayfalarından o da yakında duyurulur.

Allah hepimizin yardımcısı olsun!

bende almayı isteyip de benım bolumumun formasyonu acılmayınca gidemeyenlerdenım.

belki bu sefer acılır da gidebilirim.

Göreve başlamadan önce, bir zamanlar bende böyle bekleyişteydim......

Formasyon almayı neden düşünüyorsunuz ki? Eğer kendinizi idealist bir öğretmen adayı olarak görüyorsanız o ayrı ancak öyle değilse formasyon alıp öğretmen olmak düz memuriyetten çok daha zor olacaktır.

Bana da geçen sene atanan bir arkadaşım tavsiye etti. Öğleden sonra gidiyorum derslere, bir günüm boş, tatiller de iyi. bence sen çok rahat yaparsın dedi. ben de ondan güç alarak böyle bir şeye heveslendim. O kadar öğrenciyle uğraşmak bence de çok yorucu olur ama bilmiyorum aslında biraz da kararsızım aslında.

formasyon sonuçlarını bekliyoruzzzz. Allah'ım!! geceler böyle uykusuz geçiyormuş işte.

hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

Üst Alt