Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Formu o kadar takip ettim tercihden haberim olmadi

reiis

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaslar formu devamli takip ettim ama bi allahin kulu konu acipta demediki omss tercihler basladi Birak demeyi yaniltici konular acilip insanlar yaniltildi64 puan almistim Varmi bundan sonrasi icin yapilacak bi islem

hakkaten benim de haberim olmadı hiç...forumda olmama rağmen..

Zeynep;

Hemen şiddet:)

O puanla Şemdinli çay bahçesine bile yerleşemezdin reis.Bir daha ki tercihleri takip et.

umut;

Evet sinav olana kadar her turlu bilgimiz oldu ama onemli olan sinavdan sonrasiydi hata tabiki bende osym i takip etmeliydim ama daha ne anlami kaldi formun

Dediğim gibi,sınavla ilgili her türlü bilgi alış-verişi yapıldı bu formda.Sizin bilgi alamamanız çok tuhaf ve düşündürücü.Sağlık olsun,eylül ayında ek alım olacakmış takip etmeyi unutma.

sadece haberim olmadı diye dedim umut yoksa tercih yapmıcam yani ..
:))

umut;

Diyanet okadar alim yapmis illaki girerdim muezzin olarak simdi mal mal kpss ye hazirlan muftulugede okadar gidip sordum

archive iyiki de söyledin . sölemesen sanki kimse bilemicekti o mesajımdan memur olduğuumu..
:)

Kısmetsiz dayak dahi yenmez önümüzdeki maçlara bakacağız : )))))

archive teşekkürler ama gereksiz oldu.. belki farkında değilsindir. ben de bunuu hatırlatayım sana..

Klavuzda soyle bi yazi vardi(3. TERCİHLERİNYAPILMASIİÇİNGENELBİLGİLERTercihlerin geçerli olabilmesi için tercih süresinin son günü itibariyle sınava girilen öğrenim düzeyinden mezun olunması zorunludur. Tercih süresinin son günü tarihi itibariyle mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile atamaları yapılmayacaktır. Adayların kadrolara yerleştirme işlemlerine alınabilmeleri için tercihlerin kurallara uygun olarak yapılması ve yapılan tercihlerin geçerli olması zorunludur.)Ben birde yeni liseyi bitirdim sayilir aol den 3. Donem sinavina 28 temmuzda girdim daha sonuclarda aciklanmadi simdi tercih. Yapsaydim atanamazmiydim acaba mezun olmadigim icin

Atanamazdın.Atansanız geçersiz sayılırdı.Diplomanın elinizde olması şart.

reiis;

reis demekki hergün takip etmemişsiniz açılan başlıklara bakmamışsınız ben bu forma girdiğim günden beri ösymye bakmıyorum güncel haberler yayınlanıyor hemen eylüldeki tercihleri kaçırmayın takip edin ister burayı ister ösymyi
:D

Evet haklisin yeterince bakmamisiz buda bi ders olsun umarim eylulde tercih olur

Namazda gözü olmayanın, kulağı ezanı duymazmış:) Açılan ÖMSS konularının haddi hesabı yok yahu..:) Kısmetsiz lokma yenmezde demişler, yiyecek ekmeğiniz yokmuş demekki bu sene ÖMSS atamasıyla.. Birdahaki sefere daha dikkatli olun artık.:)

Bacıbey;
Ek yerlestirmeyi 4 gozle bekliyorum 170 tane muezzinlik kadrosu bos kalmis

Maral;
Aslinda bu tur onemli konular sabitlenmeli vede ust baslik olmali arda kaynayip gitmemesi lazim

2. Tercihde İllaki diyanet yine alim yapacak bos kaldi diye kenara cekilecek degil

Üst Alt