ben bizim ailede babamdan bilirim borsayı yatırım amaçlı alır satar eline para geçince borsaya yatırr nakte sıkışıncada satar biraz kazanmış oluyor tabii temettü verdiği de oluyor bazen kar payı vs çoğalıyor bazen aldığı yerinde kalıyor hissenin bedelsiz veya yarı bedelli verdiklrini çıkarır elinden zor zamanlarında ilaç oldu ama ihyada etmedi aman aman yani hala yürüyor köşeyi dönmedi. ben hep çıktı satsaya düştü alsa satsaydı şimdi alır kar ederdi vs derdim bu sene gittim bankada 500 tl yatırım hesabı açtırdım bu benim bir nevi demo hesabı kendimi deniycem borsada oynuycam neyse 3,03 asyab aldım çok olmadı 3,20oldu satmam gerekiyordu çıkar dedim geri döndü enson 3,17de sat şunu dedim kendime babam dur bekle dedi 3,00 2,98 2,64 sattım hurgaz aldım oda olmadı ama o yerinde saydı asyab düştü geri aldım bu aradada bir kısmına iheva 1,44 ten aldım 1,80 çıktı 1.78indi dedim çok şişti bu patlar sattım 1.60 düştü tekrar toparladı çıkar giderse bizimkilerin alay konusu olum diye 1,66 aldım şimdi1,02 bekliyorum asyaba gelince tekrar sattım ihmat aldım asyabı 2,58 sattım 2,54 ihmat aldım fırladı bir iki günde 2,84 gördü geri döndü ertesi gün seanstan önce yazdırdım2,80 vazgeçtiğimde satılmıştı 2,90 gördü zararım kapanıyordu o notasına yakındım 2,78 aldım 2,58 sattım ekgyo geçmek için 2,56 dan oldım onuda 2,44 düştüha ihmatı satmakla iyi ettim ama bekleyip ekgyo alsaydım sorun yoktu çünki bu hisse3,00 üzerime çıktı sattığım hiçbir hisse fırlayıp arkasından bakıp kalmadım. ben içimdeki sesi dinlemeyip hıırs yaptım işte böyle oldu çok girmedim elimdeki kenara koyduğum bir miktardı sonuçta şu varki özetlemek isterim borçla krediyle vs yapılacak şey değil ama varsa kenarda iyi sağlam bir hisseye yatır tam zamanı 1,aldığının altına satma bekle çıkar 2 düşerken alma ne kadar iner belli değil çok hızlı çıkan kağıt geri döner bir miktar daha acele etme oynamak istersende az kar et çık hemen geri alma bekle başka kağıtmı yok hırs yapma benden bu kadar yatırım yaparsan kazanabilirsin ama oynarsan......