Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Forum ve Akıllı Telefon ?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Foruma akıllı telefon ile önceden girdiğimizde Bilgisayar ile nasıl bir web site açılıyor ise o şekilde bir web site açılıyordu. Şu anda ise akıllı telefon ile girdiğimizde mobile web site açılıyor. Ve son yazılan forum konuları diye bir şey yok. Bu çok sıkıntılı. Önceki gibi açılsın diye kaç kişi var acaba ? Son mesajlar gözükecek şekilde. !!

Mehmet, mobil görünüm benim de hoşuma gitmedi ve baya rahatsız oldum telden siteye bakasım bile gelmiyor.

Esra,
eski görünüme dönmek için o dediğin şey nerede yazıyor? detaylı yardımcı olabilir misin ablası? eski web görünümüne dönmek istiyorum ben de.

oldu valla:) çok teşekkür ederim ablası:)
sayfanın altında "normal temaya dön" yazıyordu bende. tıkladım eski web haline döndü:)
tekrar teşekkürler:)

Bu mobil temayı bir zorunluluk olarak kurduk arkadaşlar. Hz. google şart koştu! :)

Standart temada kullanmak isteyenler için çözüm Esra'nın dediği gibi...

Sıte admini icin öneriler

Merhabalar sitenizi yakin zamandan beri takip ediyorum bazi sitelerde admin moderator s.moderator gibi gorevler ustlendim.siteye mobilden girenler bazi eksikler fark ettim mesela yazi tipi ve rengi paragraf resim vs gibi islerler mobilden gozukmuyor yetkililer bakarsa sevinirim mybb ile ilgilenmek harikadir saygilar

Üst Alt