Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Foruma yazılan yazılar suç teşkil eder mi?

a_slymn

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
merhaba sn arkadaslar
cok buyuk korku ıcındeyım
sıte yonetımı crvap yazarsa sevınırım
konu su
bu forum engellı formu bız engellıler hayatta karsılasdıgımız sorunları burada yazıp anlatıyoruz
ve bende gecen gun adlıyedekı sorunumu anlattım konu 5 gun acık kaldı 250 kısı okumus.
acıkcası korkup konuyu kapattım adlı surecı bılemiyorum yazdıgım yazıda hakaret yok bana gore
sımdı sormak ıstedıgım su
forma yazılan yazı acılan konu sıte yonetımı tarafından degerlendırılıp suc teskıl eden yada edebılecek yazılar yayından kaldırılıyormu.
benım konu 5 gun yayındaydı yazıyı ben yayından kaldırttım acaba yazmam sucmu sıte tarafından kaldırılmadıgı ıcın suc oldugunu dusunmuyorum sıte yonetımı ve zafer beyın yorumunu merak edıyorum
teşekkurler

evet internette yazdıkları yüzünden mahkemelik olan çok

biraz daha su serpiim :)

forumlarda yazılanlar sadece yazan kişinin başına dert açmıyor, forumu yöneten adminleri de zora sokuyor.

bir arkadaşımdan biliyorum,açtığı forumdaki yazılanlardan sık sık karakola çağrıldığı ve mahkemelik olduğu için ciddi depresyona girmişti

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr
sus
zaten burnumdan soluyom

Sokakta işlenen suç ile internette işlenen suç arasında hiç bir fark yoktur. Ha sokakta birine sövmüşsün ha internette. Her ikisi de suçtur ve cezası neyse ödettirilir.

İnsanlar internette yazarken bunun böyle olmadığını düşünürler genelde. Oysa hakareke uğradığını düşünen kişi bir ekran görüntüsü alıp savcılığı suç duyurusunda bulunduğunda muhatap kısa sürede bulunur ve suç unsuru olduğuna karar verilirse de ceza alır. Dahası internetteki "suçluyu" bulmak sokaktaki "suçluyu" bulmaktan daha kolaydır...

Senin yazdığın ve içinde çok bariz suç unsuru barındıran mesajını ben gördüğümde temizlemiştim. Suç olabileceğini düşündüğüm mesajları gördüğümde ve zamanım olduğunda mutlaka temizlemeye çalışırım. Bunu yapmasam, emin olun sitede ayda birkaç kişi mahkemelerden ceza alır (bana edilen küfürleri saymıyorum bile).

Senin açtığın ve sonra sildirdiğin başlık için birilerinin görüp de suç duyurusunda bulunduğunu sanmıyorum. Dediğim gibi, ben gördüğümde zaten ayıklamıştım içeriği...

Bu vesileyle herkesi de uyarmış olalım...

Dilin kemiği yok!
O özgürlüğünde elinden alınırsa zaten yaşamıyoruz demektir.
Karne ile erzak alan, Ezanın türkçe okutulmasına müsade eden zihniyet sizin gibiler olsa gerek!..
Çok acı! Bir toplumun en değerli hazinesi hayvandan farklı olmasının sebebi düşüncelerini ifade etmesidir.

Adam öldüren 5 kere dışarı çıkıp giriyorsa ben o adalet sisteminin içine tüküreyim.
Bu düşüncem için beni bir de utanmadan yargılayacak öylemi:confused:

saww dikkat et yazdıkların aleyhine delil olarak kullanılabilir :D şaka şaka

Sn bulent bey
sılınen mesajı kaydetmısdım orjınal msj da var bılgısayarda foruma yazdıgım msj da
bıraz once baktım 2 msj da aynı yanı bı degısıklık yok
yanı kontrol etmıssınız suc unsuru olmayınca msj ım ellenmemıs bu durumda yazdıgım metınde suc unsuru yokmus dıyebılırmıyız
sayet varsada sancı ne zaman enseler suc olmussa sızden bılgı ıstıceklerdır boylee bı basvuru geldımı sıze

:) Çünkü sen küfürlü mesajını yazar yazmaz ben onları silmiştim...

Sana dair bana gelen herhangi bir başvuru yok. Sen özellikle bir kişinin seni ihbar ettiğini düşünmüyorsan, rahat ol...

Üst Alt