baştan belirtmek isterim okuyacağınız satırlar fazlasıyla sitem içermektedir . yaklaşık olarak 1,5 yıldır forumu yakından takip ediyorum mümkün olduğunca az bilinen ancak faydalı olabileceğini düşündüğüm konularda paylaşımlar yapıp fikir alışverişinde bulunabileceğimiz bir ortam oluşturmaya çalıştım ancak derdimiz iyileşmekten çok ötv indirimi yada rapor almak olmuş tabi ki bunlarda önemli ama daha iyi yürümek mi araba almak mı denilse sanırım herkes yürümek der o zaman neden katılım olmuyor spastitede neleri denediniz konusu açtım ötv indirimi kadar yada hastane bana yüzde kaç oran verir konusu kadar ilgi görmedi...
fonksiyonel bantlama diye bir konu açtım ki çok önemli bir konuydu çünkü düşük ayak sorunu olanları afo vb. aparatları kullanmadan kurtarabilecek bir yöntem hakkında bilgi vermiştim. ancak başlıkta ötv ve rapor kelimeleri olmadığından pek çok kişinin konuya bakmadığına eminim ta bi ki herkesin kendi bakış açısı bu satırları eleştirmekten -ziyade bu platformu sağlık noktasında daha iyi kullanabileceğimizi düşündüğümden yazdım unutulmamalı ki akıl akıldan üstündür ve milyonlarca insanda işe yaramayan bir tedavi sizin yada benim hayatımı değiştirebilir. sağlıklı günler ....
fonksiyonel bantlama diye bir konu açtım ki çok önemli bir konuydu çünkü düşük ayak sorunu olanları afo vb. aparatları kullanmadan kurtarabilecek bir yöntem hakkında bilgi vermiştim. ancak başlıkta ötv ve rapor kelimeleri olmadığından pek çok kişinin konuya bakmadığına eminim ta bi ki herkesin kendi bakış açısı bu satırları eleştirmekten -ziyade bu platformu sağlık noktasında daha iyi kullanabileceğimizi düşündüğümden yazdım unutulmamalı ki akıl akıldan üstündür ve milyonlarca insanda işe yaramayan bir tedavi sizin yada benim hayatımı değiştirebilir. sağlıklı günler ....