Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Forumda açılan konular yeteri kadar ilgi görmüyor, katılım az.

hasato

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
2
baştan belirtmek isterim okuyacağınız satırlar fazlasıyla sitem içermektedir . yaklaşık olarak 1,5 yıldır forumu yakından takip ediyorum mümkün olduğunca az bilinen ancak faydalı olabileceğini düşündüğüm konularda paylaşımlar yapıp fikir alışverişinde bulunabileceğimiz bir ortam oluşturmaya çalıştım ancak derdimiz iyileşmekten çok ötv indirimi yada rapor almak olmuş tabi ki bunlarda önemli ama daha iyi yürümek mi araba almak mı denilse sanırım herkes yürümek der o zaman neden katılım olmuyor spastitede neleri denediniz konusu açtım ötv indirimi kadar yada hastane bana yüzde kaç oran verir konusu kadar ilgi görmedi...

fonksiyonel bantlama diye bir konu açtım ki çok önemli bir konuydu çünkü düşük ayak sorunu olanları afo vb. aparatları kullanmadan kurtarabilecek bir yöntem hakkında bilgi vermiştim. ancak başlıkta ötv ve rapor kelimeleri olmadığından pek çok kişinin konuya bakmadığına eminim ta bi ki herkesin kendi bakış açısı bu satırları eleştirmekten -ziyade bu platformu sağlık noktasında daha iyi kullanabileceğimizi düşündüğümden yazdım unutulmamalı ki akıl akıldan üstündür ve milyonlarca insanda işe yaramayan bir tedavi sizin yada benim hayatımı değiştirebilir. sağlıklı günler ....

Merhaba, şahsen siteyi haksız yere eleştirdiğiniz kanaatindeyim. Araştırmalarım neticesinde çok değerli bilgilere ulaştım ve mümkün olduğunca ben de düşüncelerimi ve tecrübelerimi paylaşmaya çalıştım. Gerçekten çok değerli ve bilgili üyeler ve yöneticilerin olduğu inancındayım. Ayrıca çok yardımsever bir moderasyon kadrosu da mevcut.

Belki konunuzla ilgili ortak paydada buluşma söz konusu olmamış olabilir, bu son derece normal. Bazı konular her zaman diğerlerinden daha popüler olmuştur. Bizler her ne kadar sevip, tasvip etmesek de bu böyledir. Misal bir dönem psikoloji forumlarında takılmıştım ve konuların çoğu: "Sevgilimden ayrıldım, psikolojim çok bozuk!" tarzında idi.

Bence siz paylaşımlarınıza devam ediniz ve bizlere biraz zaman tanıyınız. Elbet sizinle fikir alışverişinde bulunacak insanlar çıkacaktır.

"Bazı kitaplar okur ayırt etmez, herkesin diline pelesenk olur; bazı kitaplar ise yıllarca o tozlu rafların arasında kalma pahasına da olsa, gerçekten onun değerini ve kıymetini bilecek insanı bekler."

Tecrübelerinizden sadece üyelerin değil, forum dışından birçok kişinin de faydalalandığını unutmayın.

Sağlıcakla kalın!

Üst Alt