Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Forumda daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığından atanan var mı?

Esilaa

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
EKPSS 2018/2 alımları için tercih yapacağım ama kadro açılan yerler hep uzak yerler. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tayin isteme konusunda nasıl? Yani yaşadığım şehre tayin aldırmak istesem kolaylık sağlarlar mı?

Uzak olsun nolacağı mı var bu işin,ben başka bir şehire gidip bir yıl dahi olsa orada yaşayacak konumda değilim. Sınavın adı üstünde "engelli" kamu personeli seçme sınavı. Hayatlarımız sanki çok kolay da gidip başka şehirde yaşayalım,düzen kuralım.

Bu tercih kılavuzunda ziraat mühendisi alımı görmedim ya alım olmayacak mı ve ben ilk defa tercih yapcam da yardımcı olabilir misiniz

elimizdekilerle yetincez bi dahaki tercihte açılacağının garantisi var mı

lisans nitelik kodu tablosundaki ziraat mühendisinin solunda yazan kodu kadro tablosunda arat senin kodun 46-47 li bişeydir mühendissin

1kereliğe mahsus tayin var canım yap tercihini sen

tkahveci86

Kardeşim seni bi kaç yerde yazarken gördüm yine batı istiyorum batı istiyorum diye madem uzak nooooııoılcak ozaman sen batı isteme git uzağa? Sırf adam elemek için yaptığınıza bak ayıp günah

Asalet doldurmadan tayin hakkı yok
1 sene sonra

Niye önceki tercihlerde tayin isteyenleri onaylananları gördüm ben formda

trakyayı da yazıcam artvin bile yazabilirim sona yakın mı şimdi bunlar bana

Cevre ve sehircilik bakanliginda calisan arkadaslar
Kurumunuz ve calisma kosullarindan bahsedebilirmisiniz

tayin isteyecekseniz eğer sadece milli eğitim yazın belediyeler ve çevre ve şehircilik milli eğitim gibi yardımcı olmuyor o eşhre gitmeyi göze alarak tercih yapın bosuna ekpss puanınız yanmasın yada 2 atamayı bekleyin

Önemli !!! Çevre ve Şehircilik Bakanlığından tercih yapacaklar için kurumu aradım.

''Atanan şehirde göreve başlar başlamaz tayin için dilekçe verildiği takdirde yaklaşık 2-3 hafta sonra dilekçe genel olarak olumlu sonuçlanır ve yaşadığınız şehre geçiş yaparsınız'' dediler. Yani en fazla 1 ay kadar atandığınız şehirde bulunmayı gözden çıkarmanız lazım. Telefondaki yetkili, öncelikle kişinin atandığı yerde göreve başlaması lazım ki tayin isteme hakkı doğsun diyor haklı olarak. Dilekçenin de sonlanması 2-3 hafta kadar süreceği için yaklaşık 1 ay kadar orada kalmamız gerek. Bence '1 sene kadar çakılı kalınıyor' senaryolarından sonra bu gayet güzel bir haber oldu. Kolay gelsin herkese.

Evet, herkes için hayırlı olsun atamalar. Arkadaşlar be evrak süreci için bugün bakanlığı aradım.

Ösym'den atama listesinin gelmesini bekliyorlarmış. Liste onlara ulaşınca gerekli duyuru ve ilanı web sitesinde yayınlayacaklar. Hangi evrakların teslim edilmesi gerektiği, müracaat süreci vs. bu duyuruda belirtilecek. Evraklar en son olarak bakanlığa elden veya posta yoluyla ulaştırılacak. Soruşturma dahil tüm bu süreçler ortalama 2 ay sürer diye de eklediler. Şimdilik yapacağımız şey web sitesinden duyuru takibi yapmak.

Esilaa
Hayırlı olsun. Bugün bende aradım. Söylediklerinizin aynısı söyledi Çevre ve Şehircilik Bakanlıpa atananlar whatsapp grubu oluştursanızda birbirimizle haberleşebilsek.

Atanılan şehirde kurumların geçici süreliğine de olsa misafirhane tarzı yerleri oluyor mu? Tayin imkanı olsa dahi belli bir süre o şehirde geçirmek gerekiyor ve bu süre içerisinde barınma ihtiyacı doğuyor doğal olarak :)

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ( 2018/2 ) ATANANLAR

Sevgili arkadaşlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığına atanan arkadaşlar birbirimizle iletişim haline geçersek daha iyi ve faydalı olacağını düşünerek bu başlığı açtım atanan arkadaşları bilgi paylaşımı için bekliyorum.

Merhaba bende cevre sehircilik atoomm ve kanuni061 sizlerin mezuniyet seviyesi ve iliniz neydi

Tebrik ederim arkadaslar, ben de Aydın (İnşaat Müh.) yerleştim. Hayırlı olsun hepimize.

Atandığınız ile bağlı olarak bazı kurumların misafirhanesi olabiliyor diye biliyorum aequltas

Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar.Duyuru paylaştıklarında gören burada da paylaşırsa çok sevinirim.

Arkadaşlar şöyle yapalım o zaman Çevre ve Şehircilik Bakanlığına atanan arkadaşlar whatsapp grubu için tarafıma özel msjla iletişim numarası atsın grup kuralım veya kurulu bir grup varsa biz iletişim bilgilerimizi gönderelim.

Üst Alt