Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Forumda Evlenmek İstediğimi Yazdım Ve Bana Yazılanlar

demet7676

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Forumda evlenmek istediğiyimi yazdım nedir bu terbiyesizlik ya anlamadım uygun değiliz ben farklı şehir düşünmüyorum yada yaşlar uymuo dediğim zaman bir iki üye o kadar terbiyesiz şeyler yazmış ki (penis boyutunu anlatıp cesaretin var mı demeye getirmiş)bu üyeler atılmıyormu burdan ne kalıtesizlik bu böle anlayamadım vede cok sasırdım

70 binden fazla üye var. Böyle yılışık ahmaklar da çıkacaktır. Umursamayın gitsin... Edepsizlikte ısrar eden olursa bana yazın, atalım siteden

saol Oturan boğa bu kadarı olmaz size özelden yazıorum bana ne yazdıyını ve kimin yazdıyını :( görün sizde hak vericeksiniz

ben kimsenin avukatı değilim ama yazdıklarınızı yazdılarsa terbiyesizlik yapmışlar ve uyarılmaları lazım eğer size degilde mod olan bi bayana yapılsaydı şimdiye çoktan atılmışlardı

oturan boga yasakladı zaten o kisiyi saolsun manyakca insanlar cok

Bastırılmış duyguların dışa vurulması, bunlar her sosyal sanal ortamda bolca bulunur.Kafanızı yormaya deymez.

Oturanboga zaten sildi onu rahatım artıkın sorun yok iyi ki var burası bulycam gönlüme göre bırını herkes e olsun

Onücüncü mesajında bulursun inşanlah, ben 3102 mesajı yazdım tık yok.hoşgeldin 2015 lay lay lom ,yeni yıldan sağlık dışında hiç bir şey dilemiyorum aşklar meşkler bana UZAK

evlenmek ,iki insanın aynı evi aynı hayatı paylaşması zor birşey ,hoşgörülü anlayışlı olmayanların bu kurumun kapısına yaklaşmaması gerekir

Üst Alt