Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Forumda neden işitme cihazı satıcıları yok? Olması gerek..?

login

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Forumda reklam yapılmalı bence..Hatta her markanın satış elemanı olmalı burada.Reklamdan kimse çekinmesin.Her firma serbestçe gelsin ürününü tanıtsın.Neden o ürün tercih edilmeli bize açıklasın.Ama maalesef forumda pek satıcı yok.Satıcı olduğundan şüphelenilenlere bile topluca hucum edildiği için yazmaya çekiniyorlar.Nedir bu tahammülsüzlük anlamıyorum.Ben firmaların forumda rahat rahat tanıtım yapmasından yanayım.

Beni örnek alabilirler bu konuda.. Benimle ilteişime geçen herkes beni tanıyor. Oticon Aydın Bayisiyim.. Betül Çankaya.. Tüm Oticon bilgisi ve İşitme bilgisi isteyenlere yardımcı olmaya devam ediyorum.. )) Herkese selam , sevgilier...

Merhaba,
Bende Starkey Marka cihazlar konusunda yardımcı olabilirim.

esgok@ starkey bayi sorununu çözdü mü, hangi illerde bayisi var şu an? Ceremicem@ teşekkürler size de özelden yazdım.

bence formda yazanların cogu ısıtme cıhazı satıcısı:eek:
bılegıne gucune markasına bılgısıne guvenenı ben fılanca cıhaz satarım der
bızlerde ondan sattıgı cıhaz hakkında sorular soracagız halıyle ee buna bılgın anlatma gucun yetıyosa amenna, yetmeyenıde ıste sagır numarasıyle markasını bı sekılde dıle getırıcek:p

forumda işitme cihazı satışı var.
ben 2. el olarak cihaz almıştım. memnunum.
şuan elimde 3 tane kullanmadığım işitme cihazı vardır. ilgilenen olursa 3 de 1 fiyatıyla satabilirim.

dark aman aman sen gıtmeden sunu bı dıyıverdeıkıncı el cıhazla mutlu olan begenen bı senı gordum cunku
markanı modelını yazarsan hangı markaya ıkıncı el olupta ıyı ayar yapıldıgını bıleyım sıfırını gozum kapalı alayım o markadan
cunku ısıtme cıhazı satıcılarısattıgı marka model bıle olursa ondan almayıysen kendı cıhazını satmak ıcın o cıhazı kotuleyerek bunu alsaydın o sana dııl dıyolar ayarını oylesıne durtukluyorlar
hangı markanın odyometrıstı sattıgı markaya ıhanet etmıyormus

hakkaten dediğin gibi oldu shukufe
önce bir cihaz buldum 2. el
benim odyoloğa gittim. dedim böyle bir durum var sıfırını programlasan bi bakayım dedim.
odyoloğum da o cihazın programını mı yanlış yaptı anlamadım. cihaz takınca pek kaliteli gelmedi.
sonra asıl bombayı patlattı
başka bir cihaz önerdi
fiyatı da azımsanmayacak değerde. liste fiyatından indirim yaparım dedi.
ben de kalsın dedim. bu bahsedilen cihazın 2. elini buldursam programlamayı sen yaparmısın dedim
olur dedi. önerilen cihazın 2. elini yine bu siteden buldum. yarı fiyatıyla aldım. sonra programlattım. sıkıntı yok :)

Ben şöyle düşünüyorum oticon sayfası ayrı widex sayfası ayrı siemens, starkey phonak vb..hepsi ayrı ayrı olsun..Bu firmaların satış elemanları ve kullanıcılar boş zamanlarında bu sayfalara yazsınlar.Örneğin yakın zamanda bir sürü ürün piyasaya girmiş bizim haberimiz olmuyor.Gelin tanıtım yapın ki müşteri bulun.Daha benim gibi hiç cihaz satın almayan müşteriler var.Benim gibi insanlara cihaz satamazsanız dükkanı kapatın gitsin.

login;

Merhaba loginStarkey bayi olarak değil kendi şubeleri olarak hizmet veriyor.Şuan istanbul,eskişehir,bursa ve çok yakında samsunda olacak.

o begendıgın markayı yazsaydınız dark. kendı satmadıgına ıyı ayar yapılan markanın cıhazını herkes almak ıster
cunku satmadıgıyle ugrasan odyocu satıs pesınde degıl hasta memnunıyetı gozetıyordur

oticon safari 600 sp

diğer tekini sordum hala satılmamış. istersen konuşurum kendileriyle.

cevap ıcın tesekkurler
safarıyı sevınerek alırdım senın vasıtanla ama safarı cocuklar ıcınmıs sen gule gule kullan
ogrendıgım ıyı oldu otıcon ıste burdaymıs. onun cıhazlarını demekkı satıcıları markalarına tahmın ettıgım gıbı sahıplenıp ıkıncı elde olsa kendı satmasada makasının yuzunu agartan prosedurlerı varmıs hıcbır markada gormedıgım. ogrendıgım ıyı oldu dark

benim yaşım 31 zaten ben de kullanıyorum. yaşa bakma derim. satııdan bakımını istediğimde biraz sorun çıkmıştı oticondan. ısrar edince bakıma yanaştılar.

Üst Alt