Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Forumlarda hastalık deneyimi ile ilgili konular hiç rağbet görmüyor!?

danyal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ya kusura bakmayın ben forumda yeniyim ,yani sitenin içeriğini pek bilmiyorum,ama ben bi umut burada hastalıkla karşılıklı tecrübe ,ve deneyimlerin paylaşılacağı bi yer umuyordum
ama bakıyorum maaşşallah (Allah ziyadeleştirsin )üyelerimizin keyfi pek yerinde ,hastalık falan konuşulmuyor,ya artık hastalığı kafaya takmıyor ,yada herşey konuşulup bitmişdir......bilemiyorum ,yada çoğunluk rapor ve resmi prosedür konuları da çok soruluyor,hani yok bi şikayetim de ben aradığımı bulamıyorum ......aslında sitenin adına münhasır ben acitasyon falan mı bekliyordum nedir :p

bence forum o kadar alt başlık altında toplanmış ki...gerçekten incelendiğinde aranan paylaşımlar güncelliğini yitirsede bulunabilir bence...ama çok kafa karışıklığı yaratacak kadar kılcal damarlar gibi ana başlıklar var...siteyi çok dikkatli incelemek lazım...

ya şöyle günlük baktığımda dahi ,,çok kapsamlı ,çok çeşit kategori var ,sağlık konusu sanki devede kulak kalıyor ,ben bayan olarak acaba "ah" la malı "of" la malı yer olarakmı düşünüyoruz acaba
,ama yinede hastalık deneyimlerine ağırlık verilmesini istiyorum,bu başlıkda bazı gün hiç yazılmadığı dahi oluyor

kaliteli bir site ,tabii üyelerimizde ,,adminlerden Allah razı olsun ,

galiba öncelik güncel sıkıntılarda...maaş rapor oranlar ötv vs...dediğim gibi biraz araştırsan bulacaksın aradıklarını...aynı sıkıntıları yaşayan birine ulaştın farzet özel mesaj atıp onun sana geri dönmesi falan biraz süreç ister...

Doğrusu ya, benim bu sitede en en en önem verdiğim ve kendimce katkı sunarak güncel tutmaya çalıştığım birinci konu, sağlık ile ilgili deneyim paylaşımları... Bu paylaşımlardan daha kıymetli hiç bir şey bence.

Daha görünür olması için bir şeyler yapmaya çalışacağım...

Benim düşüncem bizim gibi engellilerin hayatları her konuda sağlık,sosyal ve dıyer konularda kolaylaşması bu sitede bizler için bulunmaz nimet zaten form a ne yazılıyorsa anınında cevap verliyor.Her konuda.

Site sanırım 9 yaşında, 9 yılda hızlı ve etkili paylaşımlar yapılmış bazı gerekli bilgiler o kadar paylaşılmış ki artık insanlar daha seyrek kullanıyor o bölümü, daha çok güncel konular kartlar, maaşlar, evde bakım gibi konular revaçta son zamanlarda... O bölümde konu okuyan bir engelli "evet bende bunu arıyordum" diyebiliyor ve açacağı konuyu görünce açmıyor.

Üst Alt