Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Futbol seçmeleri için rapor almam gerek. Önceden aldığım rapor buna mani çıkartır mı?

hacıemre

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar askeriye bana KRONİK NİTELİK KAZANMIŞ PSİKOTİK BOZUKLUK tanısı ile askerliğe elverişsizdir raporu vermişti ve bende normal hastaneden rapor istedim bana şizofreni raporu verdiler %45 olarak peki ben futbol oynuyorum ve futbolcu seçmelerine gitmek istiyorum ama sağlık kurulu raporu istiyorlar ben normal raporumu iptal ettirirsem sağlık kurulu raporu alabilirmiyim benim için çok önemli bir konu arkadaşlar lütfen yardımcı olun teşekkürler.

Yeni rapor için başvurduğunuzda kayıtlardan elinizdeki rapor görülebilir. Raporunuzu iptal ettirmek gibi bir şansınızda yok malesef.. Bir ihtimal kayıtlardan çıkmazsa, hastalığınızı söylemezseniz belki sağlam raporu verilebilir. Denemeniz gerekiyor.. Sonucu bizimle paylaşın lütfen..

Üst Alt