Arkadaşlar birinci ligin tüm maçları senelik 149 tl ama internet üzerinden ben aldım ama internet hızı düşük olursa donmalar oluyor.. Digiturk Web Tv
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
linkini atında bizde bizleyelim net üzerinden
alptug bu programın eskı ismi diginet idi ve orda mod idim...şuan artık mod değilim ...yenı sürümü cıktı pazar günü daha tazecik görüntüyü begenmediğini diyorsun... evet bazen güzel olmayabiliyor tv kanalları ama alternatıflerı var flash palyerle yaın yapıyor medya player11 olmalı veetle silvernight falan...macların hangi kanalda oldugu 60 yada 30 dk önce bildiriyorlar o arada sohbet kısmı var sohbet edebiliyorsunuz...sadece söylenen odada izlemek şart değil orda tüm maçlar diyor gir oraya bi maç için birden fazla alternatif link verılıyor türkce analtanda var arapca ingilizcede o sectıgın lınkten cıkıyor..şöyle bir durum var sohbet kısmında macı ızleyemedıgını ayda göruntünün kötü oldugunu donma oldugunu söyleyenelr luyor ama ben o ara görüntüyü güzel olarka izliyorum..bazende mıllet güzel kalıtede ızlerken bende donma olabilior öyle olunca verılenlınk harıcı tüm maclardan arayın...bi güzelliği daha var popout yanı aynı anda 2 kanal izleyebiyorsun ben şahsen ordan memnunum...valla kardeşim ben hazırlık maçlarını antensiz tv diye bir proğramla izledim görüntü kalitesi pek güzel deil
ama hiç yoktan iyidir