Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Futbol severler buraya

alptug06

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar birinci ligin tüm maçları senelik 149 tl ama internet üzerinden ben aldım ama internet hızı düşük olursa donmalar oluyor.. Digiturk Web Tv

149 tl nere 14.99 nere 1 lıra yada 1 kurusmu sence aradakı fark?

149 tl çok acık bence eski dille 149 milyon

neden 149 tl vereyimki internet üzerinden zaten zaten lig tv üye süper paket aylık 64 tl ödüyorum rahat rahat her maça bakıyorum zaten

Net hızı 1 mb/s ikende izliodum şimdi 8mb/s e kadar gene izliom... ama beleşe izliom :D
nette beleş yav ne para ödüyonuz ki:confused:

senelik benim verdiğim fiyat sen aylık veriyorsun son savaşcı kardeş ..
int izliyoruz fakat görüntü kalitesi çok kötü mustafa..

linkini atında bizde bizleyelim net üzerinden

valla kardeşim ben hazırlık maçlarını antensiz tv diye bir proğramla izledim görüntü kalitesi pek güzel deil
ama hiç yoktan iyidir liği ğeçen sene tüm maçları diğitürk wep tv den izledim görüntü kalitesi süper tabi pc
ne ve int hızına göre değişiyor bakalım bu sene kaç tl olcak bi kaç arkadasla da ortak alabilirsiniz biz öyle yaptık gs maçını ben bjk maçlarını amca oğlu izledi :D

linkini atında bizde bizleyelim net üzerinden

Antensiz TV -Türkiye'nin Antensiz Çeken Televizyonu
valla kardeşim ben hazırlık maçlarını antensiz tv diye bir proğramla izledim görüntü kalitesi pek güzel deil
ama hiç yoktan iyidir
alptug bu programın eskı ismi diginet idi ve orda mod idim...şuan artık mod değilim ...yenı sürümü cıktı pazar günü daha tazecik :) görüntüyü begenmediğini diyorsun... evet bazen güzel olmayabiliyor tv kanalları ama alternatıflerı var flash palyerle yaın yapıyor medya player11 olmalı veetle silvernight falan...macların hangi kanalda oldugu 60 yada 30 dk önce bildiriyorlar o arada sohbet kısmı var sohbet edebiliyorsunuz...sadece söylenen odada izlemek şart değil orda tüm maçlar diyor gir oraya bi maç için birden fazla alternatif link verılıyor türkce analtanda var arapca ingilizcede o sectıgın lınkten cıkıyor..şöyle bir durum var sohbet kısmında macı ızleyemedıgını ayda göruntünün kötü oldugunu donma oldugunu söyleyenelr luyor ama ben o ara görüntüyü güzel olarka izliyorum..bazende mıllet güzel kalıtede ızlerken bende donma olabilior öyle olunca verılenlınk harıcı tüm maclardan arayın...bi güzelliği daha var popout yanı aynı anda 2 kanal izleyebiyorsun ben şahsen ordan memnunum...
not: birde webkolik dıye bı yer var googleey yazınca cıkıo antensız tv benzerı ama antensızdne daha eskı bır program ayrıca ArizAGrupTvOnline3.5Free burdada var Web-X Tv Pro v1.0 burdada LigtvdevuWebTvV6.0 burda bunların yenı sürümleri cıktıgoogleden bulabılıyorsunuz LigtvdevuWebTvV6.0 burda gollerın özetlerıde ayyınlanıor liğ tv nın göruntu hd kalıtesınde
not: burlarda izleyebilmenız ıcın dns ayarı yapmanız gerekıoyor dns yı 8 8 8 8 ve 8 8 4 4 yapın bendekı ayar öyle birde netfrawork lazım işletım sıstemı xp sp3
bazen ultrasurf dıe bı eklentı ısteyebılıyor çok zor gibi görunsede aslında bu işlemler cok basıt
denemekde fayda var dıyorum ...şuan antnesız tvdeyım :) belgesle kanalı haber müzik kanalı ne ararsan var ... facede sayfalarıda var ordanda şikayetr ve istekelrını bildirebiliyonuz yardımcı oluyorlar...

bi not daha alptug orda nıckın ne hacım

valla ben çok yeni takılıyorum kısaca gs olarak girdim seninki ne

Üst Alt