Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Futbolu daha profesyonel olarak oynamak için nereye başvurabilirim?

mertcan74

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kendimi övmek gibisiolmasın ama güzel futbol oynarım hatta halısağa maçlarına bile herhafta aboneyiz özellikle futbola ilgim çok büyük benim demek istediğim ilimizi veya ülkemizi temsil edecek bir klup varmıdır yazılsak futbol oynasak mülakatsa mülakat elemeyse eleme hem futbol oynamak istiyorum hemde ülkemi temsil etmek istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

Valla dostum yaşını bilmiyorum ama bn 22 yaşındayım sol ulnar sinir felcinden %50 raporum var (Sürekli).... kastamonu 1. amatör de oynuyorum lisans falan çıkartılabiliyor bende hiçbir sıkıntı olmadı Tff yede bakabilirsin istersen... ancak o şeklde bulundğun ilde bi klüple anlaşarak temsil edebilirsin :S

metin kardeşim teşekürederim döndüğün için benim yaşım32 turnovalarda belediyenin düzenlemiş olduğu sertifikam var işeyararmı birde ben bartın da oturuyorum burada ilimizi nasıl temsil edicem ki takımımolmayınca:?

Değerli Abim kanımca 3 senen daha var oynayabilmen için. ve futbolu bu kadar çok seviyorsan belli bu zaten Bartın amatör lig klüplerinden biriyle idmanlara çıkıp anlaşma yapabilirsin. fazla da birşey söyleyemiyorum pek fazla bilgi sahibi olmadığım için yalan yanlış konuşmuş olurum mazallah yanlış anlaşılırım..

deyerli kardeşim tamam ben yarın gidip bisorayım hiçzannetmiyorum beni kadroya alsınlar dediğiğn gibi okadar yaşı gençkişiler var oynayıp isteyip de oynayamayan benim burda demek istediğim ben özürlülerin adına mücadele etmek istiyorum böyle bir takım arıyorum ili de farktmez yeterki uluslararası temsil edebileyim

Üst Alt