Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

G1 gelir testi sonuna göre 2022 maaşı bağlanır mı?

nazife123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba benim bir sorum var ben daha önce 2022 maaşı alıyordum sonra sigortalı bir işe girdim iptal ettiler 31.12.2021 tarihinde işten çıktım tekrar 2022 maaşına başvurdum gelir testi sonucu g1 çıktı bu sonuç engelli maaşı almama engelmi daha eve gelmediler kontrola
60/g Türk Vatandaşı İsteğe Bağlı GSS Primi Ödeyenler sağlık provizyon böyle çıkmış

2022 maaşı

merhaba arkadaşlar ben nazife 31.12.2021 tarihinde işten çıkışım verilmiş engelliyim maaşa başvurdum gelir testi yapıldı g1 çıktı daha önce alıyordum engelli maaşı 2 kişi yaşıyoruz bayan arkadaşımla o eşinden emekli 1897 lira maaş alıyor benim hiç gelirim yok mal varlığım yok sgkyı aradım son 8 aylık kazanca bakıyoruz dediler bypass ameliyatı olacağım şuan sağlıktan yararlanamıyorum eski borcumçıktı yinede maaş başvurusunu aldılar heyette dediler evraklar bir soruyorum gelir testi farklı maaş farklı işliyor sistem dediler ne olur bu konuda bilgi sahibi olan biri cevap versin çok zor durumdayım

Ev kira mı yoksa sizin mi arkadaşının başka geliri var mı? Bu kriterlere bakıyorlar.

red cevabı geldi nasıl oluyor anlamıyorum evde 2 kişiyiz 1897 lira gelir var ev kira

Vakıfa sordunuz mu neden kabul edilmedi diye? Sorup detaylı bilgi alın. Arkadaşının ya da senin başka yerden geliriniz var mı ya da üstünüze kayıtlı başka bir şey?

nazife123
kıra ödüyosanız o ödedıgnız kıra gelirden düşer.yani 1897 den ödedıgnız kırayı çıkarıp 2 kişi oldugnuz için 2 ye böleceksınız o sizin hane kişi başı gelırnız olur.
zamanında banada tarım müdlüğü tarım gelırı göstermıstı.üstelik üzerime bişi olmadıgı halde ailenın arsası vardı tarla vasfında parçalı.sizinde böyle bişileriniz vardir belki ya da arkadaşınızın.

Üst Alt