Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gabtin isimli ilacın raporunu yenilemek için başka ile gitmem gerekiyor!?

cerbe

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar dun rapor sürem bittiği için gabtin ilacımın raporunu yenilemeye hastaneye gittim artık bu raporları verme yetkilerinin olmadğını ve daha buyk hastaneye gitmem gerektiğini söylediler bulunduğum ilde de buyuk hastane olmadığı için mecbur cevre illere gitmem gerekıyor nedır bu engellilerle uğraştıkları ya 10 senedr kullandığım ilac için artık erzuruma yada trabzona gitmem gerekıyor bıktırdılar valla önce 2022 yi kestiler sonra prim ödettirdıer şimdi bu tek gözlerine biz batıyoruz yuzde 95 engellıyım kalkıp rapor için onca cile cekecem yazık valla cok yazık

Gabtin-Gabateva türü ilaçları ben de 10 ay arayla 2 kez bel fıtığı ameliyatı olduğum dönemde kullanmıştım.
Doktorların bana sıkı sıkı tembihlediği kadarıyla bu ilaç uzun süreli kullanılmaması gerektiği yönündeydi.
Uzun süreli kullanıldığında unutkanlık vb zihinsel sorunlara yol açıyormuş. Kaldı ki ben 6-8 ay arasında kullandım. Doktorların söylediği en fazla 3 ay kullanılmalıymış. Aşırı uyku yapan bir ilaçtı. Hafıza kaybını hala yaşıyorum. Geniş bir kullanım alanı var. Ben bel fıtığı ağrıları için kullanmıştım.

Üst Alt