Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Garanti bankası kefillik sorunu..? [Hukuk]

5316arif

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Garanti bankasında kefilliğim söz konusu oldu okuma yazmam yok işitme ve konuşma engelliyim bana 1 yıllık dediler tercüman da şahitte yoktu ve benim kefil oldugum kredi 4 yıllık çıktı ne yapmam lazım

Tercüman da şahitte yoksa, işitme ve konuşma engelliyseniz ve okuma yazmanız da yoksa neye göre ne belgesi imzaladınız?
İmzaladığınız evraklarda ne yazıyor?
Malesef eğer 4 yıllık bir kefillikse ve altında imzanız varsa kefilliğiniz 4 yıl sürecek.
Eğer okuma yazmanızın olmadığını ispatlarsanız ve imzalarınız sizin değilse yada imzalamamışsanız dava açarak kefilliğinizi sonlandırabilirsiniz.
Ama evraklarda imza varsa zorlama olmadan imza alındığı için bir şey yapamazsınız

benim babamın okuma yazması yok şahit ve tercümanda yok babama 1 yıllık diye imza attırmışlar ve biz bunu yeni öğrewndik . en basit örneği babam bir satış yapmaya notere gittiği zaman bile 2 bin tl lik motorun satışını şahit ve tercüman olmadan yapamadık ki hakeza 400 bin tl lik krediye imza atsın şahitsiz ve tercümansız

Üst Alt