Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gata'dan tecil almıştım, şimdi devlet hastanesine sevk ettiler..?

Astral

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

Sevgili arkadaşlar aranıza yeni katıldım bundan sonra burada zaman geçireceğim.
Kafama takılan bir soruyu sizlere danişmak istiyorum belki bir fikriniz vardir
Benim Askerliğim 2 yıl boyunca pskiyatriden (gata) ertelendi fakat şimdi hastaneler
kapatıldı devlet hastanesine yolladılar bu ay içinde (19 haziran ) sizce ne olur ne yapilir kafam çok karişik
tekrar başa sarmasından korkuyorum yoruldum artık ne olcaksa olsun.
Bu Durumla karşilaşan oldumu lütfen bilgi fikir verin sizce ne olur hastane nasıl bir yol izler.

Öncelikle geçmiş olsun
Bu 3.kontrolunuz olacak ise eğer. Yüksek ihtimal ile muafiyet raporu alacaksınız. Benim dusuncem bu yönde.

inşallah böyle olur bıktım vallahi git gel git gel stres falan cabası alsalar şimdiye bitmişti sistem çok karişik insan artık sağlıklı düşünemiyor hayırlısı bakalım teşekkürler yorumun için...

Başka fikri olan paylaşirsa yada tecrübesi sevinirim arkadaşlar..

Dostum doktordan doktora değişir. Hadi çürük vereyim de diyebilir, tekrar erteleyedebilir. Bunu burada ki hiç kimse bilemez. Bana da çürük alırsın dediler askere gittim. Askerde hava değişimi vermezler dediler 7 ay hava değişimi aldım
Yani insanları boşver. Çok takma kafana. Doktora gidince sonucu görürsün. Burada "Kesin şu olur, kesin bu olur" diyemeyiz. Yüksek ihtimal muaf olursun. Olmazsan da seneye olursun.
Kolay gelsin

Üst Alt