Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gaz ve fren ele yükseltilmiş aparat ihtiyacı olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsakbas

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1991 yılında Almanyadan ithal ettirdiğim 91 golf arabanın içinde orijinal gelen aparatı gerçekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. Ben otomatik vites araba kullanır raporu aldığım için ihtiyacım kalmadı. Aparat gerçekten kaliteli. Golften sonra değiştirdiğim 5 arabaya daha sökülüp takıldı. Üsküdar Beylerbeyi Küplücedeyim. İsteyen arkadaşlar ya gelip alacaklar ya da kargoyla karşı ödemeli yollayabilirim.

Benim aracım hunday i20 tskılan tertibat en dandik bir kaç defa kendiliğinden düştü allahtan yanımda frene basmak için demir bir çubuk bulunduruyorum yeni bir tertibata ihtiyacım var ama benim araca uyarmı bilmem uysaydı ben alıdım istanbul fatihte oturuyorum

mazili
0 532 294 45 45
ara konuşalım yada telini ver ben arayayım

bende megane aldım kardeş çok acil lazım bana gönder kargosunu masrafını karşılarım

Aparatı ihtiyacı olan bir arkadaşa verdim.Lütfen mesaj atmayın. Herkese iyi günler diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt