Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi

systemsiz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
02/01/2013 tarihinde dr. ersin arslan hastanesine % 40 engelli ömür boyu sürekli olan raporumu kaybettiğimden dolayı fotokopi almak için müracaat ettim
heyet kısmında bulunan dr. aylin çapan ve mehmet doğruer adlı kişiler raporumun fotokopisi veremeyeceklerini belirttiler. sadece 2013 yılının verildiğini söylediler. ben 2012 şubat ayında aldım neden olarak hastahane yönetimi karar aldığını söylediler
0342 220 96 14 numaralı telefonu aradım il sağlık müdürlüğünden kamu sağlığı bölümünden bir bayan personel ile görüştüm böyle bir yönetmeliğin ve yasanın olmadığını belirtti ve başhekim ile görüşmemi istedi,
ben de çıkıp başhekim yardımcısı ahmet aslan ile görüştüm zaman oraya biz müdahale edemiyoruz dedi haklı olduğumu belirtti hakkınız dedi
tekrar oraya gidip telefonu aylin hanım ve mehmet beye verdim zaman ikisi de böyle bir şeyi kabul etmeyiz bizi sağlık bakanlığı yönetmelikleri ve yasaları bağlamaz sadece yönetimi baz alırız dediler ve telefonla görüşmeyi reddettiler

il sağlık müdürlüğünü 2. aramamda aylin hanım görüştü ve reddetti yine işlem yapmayacağını belirtti kendisinin bağlı olduğu kurumu hatırlattım üstlerinize bilgi vereceğim diye üstüm bana müdahale edemez buranın yöneticisi benim dedi mehmet bey aylin hanım da aynı şeyleri söyledi

engelli bir vatandaş olarak soruyorum size ey değerli ve saygılı büyüklerim neden engelli vatandaşa eziyet ve zülmediliyor arşivden 1 fotokopi verdirmek bu kadar mı zor sadece fotokopisini istiyorum ve gereken personeller hakkında işlem yapılmasını istiyorum

Konu Hakkında Saglık Bakanına il saglık müdürlügüne ilçe saglık müdürlügüne aile sosyal politikalar bakanlıgına ve millet vekilleri ile bakanlara mail attım
bu personellere nasıl işlem yaptırabilirim arkadaşlar

raporunuzu alabilirsiniz.. muhtemelen yanlış anlaşılma yada iletişim sorunu olmuştur eğer böyle değilse bimere başvuru yapmışsınızdır zaten size raporunuz verilir ilgili kişilere gerekli uyarılar yapılır

aynı sorunu bende ankara numune hastanesinde karsılastım ve veremeyeceklerini söylediler alamadım.tekrar heyete girmen lazım dediler.

böyle sorunlarda hiç uğraşmayın bimere şikayetinizi iletin kendini bi halt zaten şerefsizler nasıl peşinizde kıvranıyor

evet bimere şikayet ettim zaten hastane yönetimi kendi keyflerine göre karar almış sadece arşivden 2013 veriliyormuş artık 2012 vermeyeceklermiş, saglık bakanına ve 15 milletvekili ile farklı bakanlara şikayet ettim durumu zaten mail atarak

o memurlar arşivden o raporu çıkarma zahmetinden dolayı böyle cevap vermişlerdir bence size

huseyinb80;

yok dostum panoya da asmışlar başhekim imzalı duyuruyu bu durumu herkese duyurmak istiyorum

Çalıştığım bölge hastanesinde bizzat aslı gibdir onayı yapıyorum bahsettikleri gibi bir uygulama yok saçmalamışlar saçmalıyorlar resmen ha başka bir dertleri varsa ;geçmiş raporların usulsuzluğu ile ilgili ki ben 2010 yılından önce çıkarılmış tüm raporların yenilenmesi taraftarıyım revizyon edilirse ne ali cengiz oyunları olduğu ortaya çıkacaktır ancak bunlarınki tamamen iş güzarlık başka da bişey değil .velhasılı bimere iletiyseniz alrsınız raporunuzu rahat olun.

02.01.2014BİMERSAĞLIK BAKANLIĞI
02.01.2014SAĞLIK BAKANLIĞIGAZİANTEP VALİLİĞİ
02.01.2014www.turkiye.gov.trBİMER
03.01.2014GAZİANTEP KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİDR. ERSİN ASLAN DEVLET HASTANESİ
03.01.2014GAZİANTEP VALİLİĞİGAZİANTEP KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

şuan anladım kadarıyla[SIZE=5] [SIZE=2][FONT=arial]yazı GAZİANTEP KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ gitmiş orası DR. ERSİN ASLAN DEVLET HASTANESİ ne göndermiş orasıda GAZİANTEP VALİLİĞİ aktarmış dosyayı onlarda tekrar GAZİANTEP KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ne göndermiş ne bu hiçbirşey anlamadım beyler[/FONT][/SIZE][/SIZE]

Üst Alt