Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gazilik maaşı alan biri evde bakım aylığı da alabilir mi?

tuan@m

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim bir gazi abim var şuan gazilik maaşı alıyor evde bakım maaşıda alabilir mi?

Bakım maaşının şartları var onları sağlarsa alırsınız bunlar kısaca
1 evdeki kişi başı gelir 330 tl yi geçmemeli
2 doktor raporu (ağır özürlü ibareli)

abin gazilik maaşı alıyor. biraz tok gönüllü olmak lazım

abin gazilik maaşı alıyor. biraz tok gönüllü olmak lazım
dayanamadım onun yerine cevaplıyorum bir sürü emekli maaşı alan insan bu parayı alıyormu evet çünki kanuna uygun ha sen gazisin gözün tok olsun zaten gazilere fazla parada lazım olmaz dersen bende sana yuh derim dahasını boşver

Öncelikle biyo arkadaşımıza soruya benim yerime cevap verdiği için teşekkür ederim .Arkadaşım eğer hakkımızsa bu parayı neden almayalım.İhtiyacı var yada yok bunu neden burda tartışalım ki.Abim bu vatan için sağlığını kaybetti.Bunu siz anlıyamazsınız yaşamadınız çünkü.

mustafa toprak senin milletvekilin bedava yaşamak için, kendilerine gazilerine tanıdıkları hakları tanıdılar.sesin niye çıkmadı?eğer hakkımsa 100 yerden maaş alırım.

Gazilik maasi kisinin kendi hakettigi maastir. Evde bakim maasi "ozurluye bakan kisiye baglanan" maastir.Raporunda agir ozurlu ibaresi varsa,evde kisi basina dusen gelir 330 tl dan az ise, maas baglanir diye dusunuyorum.

Üst Alt