Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gaziosmanpaşa Belediyesi sınavına girecekler

eneee bir rakip çıktı meydane :)) hoydaaaa bree :p

İnşallah sen kazanırsın senin memleketmiş :)

Yok ya.
Aldığım duyumlara göre işe alıncak kişiler ankaradan isimleri yollanmış.
Seninde benimde pek şansım yok gibi.

Valla 1-2 kişilik ilanlar hep böyle ne yapalım her sefere kanıp kanıp gidiyoruz yine de.

Belediyede çalışan bir abi varda ona danıştım abi durum nedir falan gibilerinden.
Valla ben değil belediyebaşkanını bile tanısan zor gibi bir cümle kullandı.
Ama genede bir sınava girelim bakarsın bir aksilik olur biz atanırız :)

Valla ben başvuru açıldıktan 1 gün sonra başvurdum.
2. başvurandım sonrasında noldu ama hiç bir fikrim yok.

Ordaki bayan çok talep olması durumunda Sınavın bir okulda yapılcagını ve 1 saat erken beledıyenın önenune gelınmesını belırtmıstı.
Sen 09:00 gıbı gelmeye calıs nolur nolmaz

Evet bana de telefon etti erken gelin diye. Muhtemelen başvuru sayısına göre bir yer ayarlayacaklar.

2 miz girsek ne kıyak olur he..
zaten 2 kişi alcaklar :)))

ehehe bilmiyorum artık kısmet :) ben iddialıyım aslında ama orayı pek istemiyorum. İstanbulda evin yoksa pahalılıktan yaşanmaz valla.

Benim pek bir idaam yok aslında iyi bir işimde var kazanırsam nabıcam bilmiyorumda aradayım.
Tabiki sırf evime yakın diye başvurdum gibi bişey zaten

kullanıcı adı yok arkadaş sende o ankaradan ismi gönderilenlerdensin dimiii. o yüzden kullanıcı adı bile almıyom kendini deşifre etmemek için. iddialıyım hee yakalandın da da daa!!

yok ben girmeyecem ben bi sakarya üniv. sınavına girecem bide mebe başka girmiyecem. Cumhurbaşkanına söyledim diğer yerler dolu dedi kusura bakma dedi :p bende gerek duymadım

Ben sarkozy i sokacam arayada NATO toplantılarında biterse bakalım :)

Ya bu sınav sonuçlarının farklı zamanlarda açıklanması kötü olacak gibi. Daha az istediğimiz bir yeri daha önce kazansak ne olur diye düşünüyorum. 15 gün süre verirler ya kabul et ya da vazgeç diye kafayı sıyırırım herhalde. Başvurmasa mıydık hiç.

Evet öyle bir sorunla karşılaşabiliriz 2 sınavıda kazanırsak.

sınavları kazandıkta hangisini seçelim diye düşünmesi kaldı üstüne :D

Üst Alt