Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gebze 'de, bilgisayarında sorun olan arkadaşlara yardımcı olmaya hazırım.

ufukisik

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba, gebze'de bilgisayar servisi ve satışı üzerine hizmet veren bir firma sahibiyim, dışarıdan pek de engelli gibi görünmeyen bir engelliyim yaşadığım bir çok olayda keşke belli olsaydı demedim değil. Gerçi son olduğum ameliyatda hiç de hak etmeyen birini görmek için gebzeden kalkıp istanbula gitmiştim otobüsle dönüşümde otobüs tıklım tıklım dı koltuk değnekleri ile zor ayakta durabiliyordum ve yaklaşık 25 dk. kulağında kulaklık olan genç bir kızın yanındaki koltuğa tutnmaya çalıştım, bir Allahın kulu demedi adam zor ayakta duruyor bir yer verin diye, en sonunda başka bir kadın geldi kızı dürtü oda offlaya pofflaya kalktı da oturabildim o günden sonra anladımki belli olsada gözlerine girsende karşındakinde Allah korkusu yoksa sadece bu dünyayı düşünüyorsa istediğin kadar eğtim ver seminer ver reklam yap duyur bağır çağır boş.
Ne anlatıcaktım ne anlattım :) bilgisayar dedik nereye geldi konu :)
Gebze'de yaşayan engelli arkadaşlar bilgisayarlarınızda sorun olursa işletim sisteminizin tekrar kurulması vs. gerekirse yani sadece emek ve zaman harcayarak yapabileceğim işlerden hiç para almadan yapıyorum.

Engelli olmanız ve Allah korkunuzun olması şartı ile elimden geleni yaparım. Müstehcen sitelerden kaynaklı bir sorun ise acımam peşinen söyliyeyim.

Dükkanım burada.

İletişim | Code Bilgisayar

ufukisik;

Merhaba Ufuk kardeşim,
Bu gibi durumlarla malesef sürekli karşılaşıyoruz. Bazen ben ayakta zor durabildiğim halde yaşlılara yer veriyorum. Ama bilhassa yeni nesil gençlerde bu konuda çok duyarsızlık var. Bende darıca da oturuyorum. Masa üstü bilgisayarımda sürekli sıkıntı yaşıyorum. Sanıyorum işletim sistemim de sıkıntı var. Belkide formatla işletim sistemini yeniden yüklemek gerekiyor. Bu konuda yardımcı olabilir misin?

Teşekkürler..

Teşekkürler. İrtibat bigilerinden sana ulaşırım.

Üst Alt