Merhaba, gebze'de bilgisayar servisi ve satışı üzerine hizmet veren bir firma sahibiyim, dışarıdan pek de engelli gibi görünmeyen bir engelliyim yaşadığım bir çok olayda keşke belli olsaydı demedim değil. Gerçi son olduğum ameliyatda hiç de hak etmeyen birini görmek için gebzeden kalkıp istanbula gitmiştim otobüsle dönüşümde otobüs tıklım tıklım dı koltuk değnekleri ile zor ayakta durabiliyordum ve yaklaşık 25 dk. kulağında kulaklık olan genç bir kızın yanındaki koltuğa tutnmaya çalıştım, bir Allahın kulu demedi adam zor ayakta duruyor bir yer verin diye, en sonunda başka bir kadın geldi kızı dürtü oda offlaya pofflaya kalktı da oturabildim o günden sonra anladımki belli olsada gözlerine girsende karşındakinde Allah korkusu yoksa sadece bu dünyayı düşünüyorsa istediğin kadar eğtim ver seminer ver reklam yap duyur bağır çağır boş.
Ne anlatıcaktım ne anlattım bilgisayar dedik nereye geldi konu
Gebze'de yaşayan engelli arkadaşlar bilgisayarlarınızda sorun olursa işletim sisteminizin tekrar kurulması vs. gerekirse yani sadece emek ve zaman harcayarak yapabileceğim işlerden hiç para almadan yapıyorum.
Engelli olmanız ve Allah korkunuzun olması şartı ile elimden geleni yaparım. Müstehcen sitelerden kaynaklı bir sorun ise acımam peşinen söyliyeyim.
Dükkanım burada.
İletişim | Code Bilgisayar
Ne anlatıcaktım ne anlattım bilgisayar dedik nereye geldi konu
Gebze'de yaşayan engelli arkadaşlar bilgisayarlarınızda sorun olursa işletim sisteminizin tekrar kurulması vs. gerekirse yani sadece emek ve zaman harcayarak yapabileceğim işlerden hiç para almadan yapıyorum.
Engelli olmanız ve Allah korkunuzun olması şartı ile elimden geleni yaparım. Müstehcen sitelerden kaynaklı bir sorun ise acımam peşinen söyliyeyim.
Dükkanım burada.
İletişim | Code Bilgisayar