Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gece çalışamaz kararını bir raporla sağlık kurulu karar verebilir mi?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben güvenlik isi yapıyorum bundan 2.5 ay kadar önce rahatsizlandim beyine giden damar pıhtı attı ve 11 gün nöroloji servisinde yattım çalıştığım yerde gece tek çalışıyorum ve 25.07 çarşamba günü heyete giricem işbaşı verecekler bana gece çalışamaz raporu almak istiyorum çünkü tekrarlarsa çalıştığım yerde sabaha kadar kimse gelmiyor heyette çalışan bir memura sordum kayıt alan kişi heyet vermez size gece calisamaz raporu dedi işyeri yazı yazmazi gerekiyor dedi ama işyeri yazı kesinlikle yazmaz çünkü benim işim güvenlik ve vardiyalı bir iş heyetten bu raporu alabilirmiyim ?

Ben epilepsi hastasıyım, vardıyalı ve stres altında çalışamaz yazıyor.

Mrcharming34..hocam eğer özel güvenlik şirketi ise işiniz şansa kalmış..tanınmış büyük firmalar o konu da çok hassaslar ama tanınmamış merdiven altı şirketse işiniz zor allah yardım etsin...ben de 22 sene güvenlik yaptım beyin kanamasından dolayı erken emekli oldum allah a çok şükür,şirketim dünyaca ünlü bir şirket ve 14 ay rapor aldım her şey nizam a uygun gitti şansıma ve sonunda da emekli oldum..geçmiş olsun kolay gelsin..çalışmanıza çok engel ise emeklilik de düşüneblirsiniz,tabi yıl prim durumları uygunsa?

deathless çalıştığım şirket kurumsal doğa kolejinde çalışıyorum güvenlik olarak 39 yaşındayım daha prim de eksik emeklilik değilde amacım gece çalışamaz raporu alıp tazminatimi alıp bir daha güvenlik işi yapmamak tabi işten çıkartırlarsa
ayaz5858 o gün işten geldim orucluydum tam iftar saatinde olay oldu kendimi acil servise attım çok şükür en az zararla kurtuldum gece vardiyasında değildim carsamba günü heyete girecem bana işbaşı verecekler heyette söylesem gece tek yalnız çalışıyorum bana gece çalışamaz raporu verirmisiniz diye acaba heyet verirmi

Üst Alt