Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gece çalışamaz raporunu nasıl alırım?

buzluçay

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar özürlü kadrosunda özel bir işyerinde vardiyalı olarak çalışmaktayım başımızda sözde yönlendirmenimiz olan şahıs her fırsatta beni gece çalıştırmak istiyor ne yaparsam yapıyım adama durumu anlatamıyorum beni adeta bunaltıyor sol gözüm sakat görme sıfır sag gözümdede miyop astigmat var bu durumda gece çalıştırıyorlar bende gece çalışamıyorum çok zorlanıyorum sabah işten geldikten sonra gözlerimde yanma oluyor bu durumda gece çalışamaz raporu alabilirmiyim nasıl bir yol izlemeliyim hastanenin saglık kuruluna sordum işyerinden üst yazı getir dediler ben bu yazıyı getirmeden nasıl gece çalışamaz raporu alabilirim birde arkadaşlar durum bildirir raporu alsam işimi görürmü sizden ricam bu konuda acil yardım.

Bulunduğunuz ilde Defterdarlıktan prosedür gereği evrak alacaksınız. İşyerinize götürüp onaylatacaksınız. Gerekçeniz şu olsun: sakatlık oranınızın yükseldiğini tahmin ettiğinizi izah edin. Sonra defterdarlık aracılığı ile heyete gireceğiniz hastane seçin gerisi kolay gelsin..

özürlü kişi gece çalışamaz zaten..yasak benim bildigim bi arkadaş anlatıyordu hastanede gece vardiyasına hizmetli özürlü kişiyi bırakmışlar oda şikayet etmiş hemen gündüze almışlar bidaha gece çalışmıyormuş,ama yüz yüze bakacagın amirin olsun üstün olsun şikayet etmek olmaz prosüdürüne göre uygun yol aranması daha iyi..

bende gece körüyüm öyle bir rapor alınabiliyor mu ben zannetmiyorum ki böyle bir ayrıcalık yapsınlar sen istersen çukura düş öl kimsenin umurunda bile değil iş kazası derler zaten görmüyordu ne diye çalışıyorsun git evine otur derler sen böyle bir rapor alabilirsen lütfen bizlerle paylaş

Mr.No;

erol kardeşim inan senin bu işten pek birşey anlamadım bu konuyu biraz detaylı olarak yazarsan sevinirim

Üst Alt