Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gece çeşitli şekiller gördüm. Halüsinasyon olabilir mi?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
Ben dün akşam 12 de yattım gece 4 te uyandım birden.uyanınca gözümü açınca kare şekli gördüm 1-2 defa gözümü kapayıp açmamla birlikte kayboldu. Ve bu durum karanlıkta oldu. 2. Defa da aynı akşam saat 4 te genellikle birden biyere baktığımda daire gördüm.ışıkta bişey yokta karanlığa (odama) girdiğimde bu seferde siyah leke gibi siyah bir görüntü gördüm . Bu durum akşam oldu 5 -6 defa. Ve karanlıkta birden biryere baktığımda veya uyumaya çalışırken birden gözümü açıtığımda görüyom. Akşam beş altı defa oldu ve hep karanlık ta oldu. Birde çok kısa sürüyo saliseler içinde kayboluyo anlayamıyom bile tam nası bir şekil olduğunu. Bu durum halisinasyonmudur. Ve bu durum devam ederse göze mi baktırmam lazım yoksa psikiyatriyemi. Ama inşallah psikiyatrik bir durum değildir.

Hayır uyanıktım o yüzden uyku felci değil kardeş. Uyandım gözümü açtığımda siyah kare oda karanlıktı ama kareyi gördüm. Sonra gözümü kapayıp açınca gitti. Tuvalete gittim ordan bi sigara yaktım.15 20 dk oyalandım ışığı kapalı odama tekrar girdim bu sefer şekilsiz leke gibi karanlıkta bir şekil gördüm. Gözlerimi 2 -3 defa akapayıp açınca kayboldu. Ama ışıkta değil karanlıkta oldu hep son olarak birde kafamı birden sağa çevirince yuvarlak gördüm. Bunlar uyandıktan hemn sonra oldu. Uyku felci değil. Birde şekiller saliseler içinde kayboldu. Tam olarak anlayamadım zaten. Psikoz hastasayım ama hiç görsel veya işitsel halisinasyon görmedim. Sadece şüphecilik içe kapanıklık vs vardı bende onlarda ilaçlarla büyük kısmı düzeldiydi. Hayatımda iyi gidiyodu bu sıralar.Tam işleri yoluna koyduk derken bu çıktı başımıza eğer tekrarlaraa çok korkarım. Allahım lütfen beni koru. Ve tıbbın şu lanet hastalığın çaresini bulmasına yardım et.

Bilmiyorum kardeşim ilaçların yan etkisi de olabilir belki.

Üst Alt