Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Gece hastanenin otopark inşaatında 1. kattan düştüm: T12 felç

Devil6

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam ben hafif100promil aç alkolydum Ablam zorla hstaneye koydu .taksiyle gelmiş polisler falan kelepçeyle kesmiş sinirı kan oturmuş karakoldan attılar sokmadilr nezarete atarım diyio.cayyolunda.ben takside kendime vuruyorum istemiyordum.hastaneden .geri döndüm düştüm his falan geldiği yok sondam patladı5.gun kan içindeydim yanlış itmisler takılmış.ben 7gune eve gittim orda yandım döndüm karın kalarin ağrıyor bursit oldu şimdi 2.gun yine hastanedeyim bacaklarında kesik hissi var .ne yapmam gerek psikolojim çöktü .

100 yani 1.00 promil alkol demek 4 bira yada 2 bardak rakı birde aç karnına x%25 etki
yazına bakılırsa halada ayılmamış gibisin ama hatalı tedavi veya bilerek tedaviyi geciktirdiklerini düşünüyorsan 184 sabim hattını arayıp müfettiş isteyebilirsin
kesin eminsen şikayette bulunabilirsin şunu unutma savcılık talep etmedikçe sağlık çalışanlarına mahkeme açamassın savcı talep etsede sağlık bakanlığının izni gerekli
en güzel yapacağın 184 arayıp isteğini bildirmek
polisten şikayetci olacağım diyorsanda cumhuriyet savcılığına gideceksin

Hocam 4 pet rakı içtim evet tedaviyi ben reddettiği sayıldı dava acicaz ailemle önlem aynı gün alındı ben ameliyattayken.7saatte 14vida platin takıldı ameliyatimda

Üst Alt