Herkese merhaba, bu site sayesinde yalniz olmadigimi bilmek ve bu hastaliga alismis kisilerin forumlarini okudukca karamasarliktan bir nebze kurtulmaya calisiyorum dogustan bu hastaliga sahibim benle beraber abimde muzdarip ilginc olan aileden bizden baska birinde bu hastaligin olmamasi en azindan net bildigim annemle babamda yok. Kanserden baska herseyin caresi oldugunu dusunen ben bu hastaligun caresinin olmadigini turlu testlere girip gormemin yavas yavas sona erip kör kalacgimi ve henuz bir tedavisi olmadigini 2009 da ogrendim.evde kaderime razi gelip beklerken gorme alanim ciddi derecede azaldi ve yine bu site sayesinde rapor alabilecegimi ogrendim (bu arada meslegim muhasebe ve isten ayrilmak zorunda kaldim) velhasilkelam cerrahpasada goz raporu islemlerim icin 2 ay once basladim otelene otelene izlenen tetkikler devam ediyor hala...gozumde odem olusmus ve norolojiye yonlendirdi ayni zamanda beni velhasil kelam turlu mr tomografi sonucu norolojide idiopatik intrakranial hipertansiyon( beyin hipertansiyonu tanisi konuldu) konu su ki gorme alanim yuzde 40 cikti sizce gozden raporu yuzde kac alabilirim? Norolojiden de rapor baslatmalimiyim kimseye yuk olmadan tek basima gidip gelriken raporumu almak istiyorum tek telasim bu simdiden herkese tesekkurler.