Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

'Gece vardiyasında çalışamaz' raporunu nasıl alabilirim?

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
87
Reaksiyonlar
115
arkadaşlar çalıştığım fabrika 2 vardiyadan 3 vardiyaya çıkıyor ortopedik engelliyim işim ayakta ancak bunda sorun yok 3 vardiya çalışmak istemiyorum gece çalışması beni yoracak ancak fabrika doktoru ile konuştum pek sesini çıkarmıyor hallderiz gece çalışmassın falan diyor ama bana inandırıcı gelmedi acaba devlet hastanesinden gece vardiyasında çalışamaz rapor almayı düşünüyorum nereye nasıl başvuracağız sevk işlemi nasıl olacak bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın

İşyeri doktorunuz halledebilir aslında istese, hiçte zor değil onun için sadece 'gece vardiyasında çalışamaz' raporunu vermesi gerekiyor, ama hastaneden almak içinde başvurunuzu yapın, onlar sizi yönlendirirler...

devlet hastanesini ortopedi dr gece vardiyası çalışamaz diye bir belge verebilir mi işyeri dr heyet raporu almana gerek yok dedi ortopedi veya fizik doktorları kendi başarına yazı verebilir dedi verebilir mi ? arkadaşlar

İşyeri doktorunun söylediği doğrudur.

gece vardiyası

arkadaşlar yabancı sermayeli bir otomotiv yan sanayi üretim firmasında engelli kadrosunda 8 yıldır çalışıyorum firmamız iki vardiya sisteminden 3 vardiya sistemine geçti 12.8 vardiyası eklendi işyeri doktoru sen gece vardiyasında çalışma dedi ve ve dosyama gece vardiyası çalışamaz ibaresi yazdı ve yetkili formen planlama müdürüne de talimat verdi ancak işyeri doktorunun gece vardiyası çalışamaz demesine rağmen fabrika formen ve planlama müdürü umursamazdan geliyorlar ve gece gelmem için psikolojik baskı yapıyorlar iş olarak yorucu bir işim yok ve memnunum ancak firma kurulduğundan beri çalışıyorum ve işlerin en yoğun dönemlerinde kurtarıcılık rolü üstlendik ama böyle bir muamele göreceğimi zannetmiyordum ama yanılmışım gece vardiyası çalışamaz gibi bir hakkım varsa sonuna kadar kullanmak istiyorum neler yapabilirim sizlerin görüşlerini almak istiyorum

bende aynı şeyden muzdalipdim işyeri dr ruda müdürlere ve üretim planlamaya yazı gönderdi biraz mızlandılar daha sonra bende heyet raporu alarak neden gece çalıçamıyacagımı belgeledim ve ondan sonra emekli olana kadar gece çalışmadım şimdi emekliyim sizde belki böyle yapa bilirsiniz

acaba sgk hastanesinde ortopedi dr gece çalışamayacağıma dair yazı verir herhalde işyerimin dr öyle söyledi heyet raporuyla uğraşmak istemiyorum

bende özel hastaneye gittim baranşım noroloji ve 3 doktorun imazası ile bir rapor aldım vardiyalı çalaşımaz raporu istiyorum demen yeterli
iş yeri doktoru devlet hastanesinden alman gerekiyor diye bilir sen herhangi bir devlet hastanesinin sağlık kurulu ile konuş onlar sana bilgi verirler olmaz sa doktorla konuş mutlaka olur yane baktın ki olmuyor bimere şikayet et başbakanlık

bende engelli kadrosunda işe girmiştim benden evvel iki kişi çalışıyormuş ayrılmışlar iki kişinn işi üstüme kaldı fax fotokopi 30 hatlı santral ve iç hatlar her saniye fax geliyodu ikinci kata inip çıkmaktan 39 kiloya düşmüştüm ön muhasebede bendeydi hergün dünya kadar fatura işliyordum iç ve dış yazışmalar bendeydi durmadan bişeyler resmi yazışma yazıyodum sürekli fotokopi çektiriyorlardı ilk iş deneyimimdi çok ezdiler kendimis avunamadım daha şefim bana sen ne iş yapıyorsun ki yaptığında işmi diyodu ama kendi sadce oturuyodu odasında hatta öyle abarttlrki çaycı bile bana çay getirmiyodu gururuna yediremiyodu galiba bana çay getirmeyi sen yakınsın çay ocağına kendin al diyodu çok ezildim şefimdn nefret ediyorum beni okadar ezdi yıprattı ki ölmesin sürünsün istiyorum öyle çok ezdilerki beni aklıma geldikçe gidiyim şu adamın suratına tükürüm diyorum hatta o şerefsiz benim sigortamıda tam 9 ay yatırmamış ama yazışmada bi harf yanlış yazsam beni rezile derdi miletin içinde bu engellilere milletin gıcığı var galiba...

9 ay sigorta yatırmamış sa şikayet edin derim

sizin özel hastahaneden aldığınız raporu işyeriniz kabul etti mi? ne için almıştınız ?

işte ozamn bu işlei bilmiyordum cahilliğime geldi çok sonradan öğrendim sigortamı yatırmadıklarını hemde koskoca bir fabrika bunu yapan aradan 9 sene geçti şimdi şikayet etsem zaman aşımına uğramıştır bişey çıkacağını sanmıyorum.

alo 170 i ararsanız bilgi verirler zaman aşımı yok diye biliyorum bir arkadaşım 12 yıl önce ödenmemiş primlerini ödettirmişti eski işyerine

aa süpermiş yenimi oldu bu şimdi aradım 170 i zaman aşımı 5 yılmış iş mahkemesine bşvur işyeri insiyatifine kalmış dedi müşteri hizmetleri senn arkadaşın acaba erken farketdip hemenmi başvurdu.

gece vardiyası

arkadaşlar herkese merhaba 8 yıldır otomotiv üretim firmasında çalışıyorum engelli kadrosundayım ve firmamız 3 vardiya düzenine geçecek geçenlerde işyeri dr sen gece vardıyası çalışma dedi ve oradaki sağlık dosyama gece çalışamaz yazdı ve gerekli birimlere benimle ilgili bilgi verdi benim gibi 7 engelli daha arkadaş var ancak üretim planlama müdürü gece çalışmam için baskı yapıyor ve ismimi sürekli gece vardiyasına yazıyor ancak diğer usta başları sorunumu bildikleri için beni gündüz vardıyasında tutuyorlar üretim müdürüne durumu izah ettim ancak insan olmadığı için pek umursamadı tekrar dr konuştum gece gelip gelmemek senin elinde dedi
acaba sizler ne yapardınız arkadaşlar benim yerimde olsaydınız ayrıca işten çıkarma gibi bir durumları yok yabancı sermayeli bir kuruluş olduğu için işten çıkarma politikası yok firmanın 8 yıldır kimse çıkartılmadı ve şu an kendimde çıkmak istesem tazminat alabiliyorum ayrıca a yasal olarak ne yapabilirim sgk hastahanesi ortopedi uzmanından gece calışamaz belgesi mi almalımıyım yada sizin önerileriniz nedir

İşyeri doktoru "gece çalışamaz" raporu verdiyse bu rapor gereği gece çalışmama hakkına sahipsiniz (ayrıca devlet hastanesinden rapor almanıza gerek yok). Eğer sağlık açısından soruna yol açıyorsa, bence gece çalışmayın.

Bende bu rapor ıçın cok ugrastım..
çözümü şu : Süreklı hastalıgını kontrol eden dr durum bıldırır bır rapor hazırlıyor bu raporla iş yerı hekımıne basvurman gerek oda bır ust yazıyla kuruma bıldıryor..
Ben kamu hastanesınde taseron olarak çalıştıgım için ısyerı hekımı takıplı dr umun hazırladıgı rapor ve kendı ekledıgı bır yazı ıle kurum yönetımıne yolladı.. Ve sorunum çözüldü.

bu gün araştırma hastahanesine gittim ve heyet ve rapor bölümüne bakan sef ile görüştüm rahatsızlığım ortopedi olduğu için gece çalışamaz diye bir ibare rapora yazamayacaklarını söyledi sadece ayakta çalışabilir veya çalışamaz raporu verebiliriz dedi . ne kadar işyerimin doktoru gece vardıyası çalışamaz sözünü işyeri yetkilileri pek umursamasada ben bu raporu almak istiyorum nasıl alabilirim bu raporu özelden olur mu acaba

bu hafta gece vardiyası çağırdılar bende işyeri doktorunun gece çalışmazsın sözüne istinaden gündüz geldim bakalım ne diyecekler

OturanBoğa mrb iç guvenlik olarak surekli gece vardiyasında çalışıyorum ve zorlanıyorum.ne yapmam gerekiyor ?

Üst Alt