Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geceleri 4 saatte uyanmak için titreşimli kol saatı var mı?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaşlar selamlar... 4 Saatte bir idrar için uyanmak zorundayım.4 Saati aşınca idrarda bakteri oluyormuş,enfeksiyon kapıyor...Gece uyuduktan sonra kolumuza saatt gibi takabileceğimiz titreşimli bir cihaz varmıdır.
BU KONUDA ÖNERİSİ OLAN ARKADAŞ VARSA SÖYLERMİ..UYKUM BİRAZ AĞIR.

Selam
4 saati aşınca bakteri olduğuyla ilgili bilgiye nereden ulaştınız?

Sanırım sonda kullanmaya yeni başlamışsın... Yanılıyor muyum acaba?

4 saati aşınca idrar bozuluyor cunki...
Hayır ben sondayı 8 senedir kulanıyorum.
Bu sene 4 saatti tuturamıyorum geceleri. Uyanmak için nasıl bir öneriniz olabilir arkdaşlar.

eski calar saatlerden alacan hani su demir aksamli..onunde tavuk yemlenenlerden...kalkmama sansin yok :))antikacilarda muhakkak vardir...

Akıllı saatlerin hemen hepsi bunu yapıyorlar ama onların da büyük çoğunluğunda şarj problemi var. Kullanıma göre 1, maksimum 2 gün gidiyor şarjları. Fitbit Flex gibi modellerin de titreşimle uyandırma özellikleri var. Bende 2 üründen de var, akıllı saati önermem şarj probleminden dolayı ama fitbit'in şarjı 1 hafta gidiyor. Memnunum. Uyandırma olayı da çok iyi.

martian watches akıllı saat almalısınız 1 hafta süren piliyle rahat edersiniz

sabah uyanınca yapın çok kasmayın.
gündüz iyi sıvı alımı ve belki Dvitamini takviyesiyle enfeksyon olmuyor

Üst Alt