Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geceleri uyuyamıyorum. Memurum. Bu durum bana sıkıntı yaratır mı?

nezih1984

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Daha önce yüzde 40 üzeri şizofren raporumdan sonra aynı sene içerisinde ömssye başvuru için yüzde 40 civarı bi rapor aldım ve memur oldum. Geceleri uyuyamıyorum ilerde bu bana sıkıntı yaratır mı? Zira bu duruma patlamaya hazır bomba senin iş diyorlar.

Aynı durumdayım bende psikiyatri geçmişim var ve geceleri unutamıyorum. Olacak sonuç bilmiyorum

aynı sorun bende de var uyuyamiyorum noroloji gittim mirtaron diye bir hap verdi her gece yatmadan bir tane alıyorum tam on yıl oldu böyle devam ediyor

Sabahları kendinizi dinç hissediyor musunuz?
Gündüz işinizi yapabiliyor musunuz?
Gece uyuyamadığınız için gündüz uyuyakalıyor musunuz?
Kendinizi kendiniz değerlendirmelisiniz.
Eğer gündüz size bir problem çıkmıyorsa gece uykuda probleminizin olması niye sorun çıkarsın?
Gece uyuyabilmek için yatıştırıcı yada uyku ilaçları kullanın.
Doktorunuzla görüşün eğer ilaçlarınız yetmiyorsa mg'sı daha yüksek ilaçlar versin.

ben durumumu ifade edemedim. rapor sürem dolmadan rapor aldım. yani önceki raporun üstüne iki ay geçmeden rapor alıp memur oldum. işinden olursun diyorlar.

Bir şey olmaz %40 ve üzeri raporun varsa sen engellisin demektir ve engelli olarak sınavı kazandım bir sorun olmaz ki işe başladıktan sonra rapor oranın %40'tan düşük dahi olsa kazanılan hak geri alınamaz ve normal memur olarak çalışmaya devam edilir.

teşekkür ederim birkan01 bunu benim hesabım üzerinden abim sormuştu bilginize..

Üst Alt