Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geceleri yatağa girince düşüncelerim bana ait değil gibi geliyor

The Phantom

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
5
Arkadaşlar bu durum var ama başka şeyler de yaşıyorum. 15-16 yaşında başladı sorunlarım. Sizce ne olabilir. Bunu yaşayan var mı.
Kendime yabancılaşma durumu var bende.
Sanki herkes hakkımda konuşuyor. Arkamdan iş çeviriyor. Babam eve gizli kamera yerleştirdi hayatımı kaydediyor gibi geliyor. Arkadaşlarım kumpas kuruyor ve santaj yapıyor. Doğa olayları bile benim için oluyor herkes bana oynuyor gibi oluyor. Çevremdeki kızlar hep bana aşık bu aile üyelerinin bile dahil bu yüzden erkekler bana zarar vermek istiyor gibi geliyor. Risperdal 4-5mg içiyorum.

Bir kaç defa ses duyma oldu. Lisedeyken olmadık yerlerde idrar kokusu alırdım. Atatürk evinde sanki Atatürk ün ruhunu gördüğümü arkadaşlara anlatırdım kimse inanmazdı.
Mesela benim hakkımda konuşuyor tanımadığım kişi bunun yüzünden kavga etiğim oldu.
Bazen bırak onu diyen bir ses duyuyorum gibi geliyor.

Doktor şüphecilik dedi sadece depresif nöbet de varmış. Anksiyete yani
Şizotipal kişilik bozukluğu olabilir mi bu?

Son düzenleme:
Dostum kafa karisikligi başladığı anda ilaçlara dikkat etmen gerek gene sorun var ise doktoruna kesin daniş yoksa işlerin rengi değişiyor daha kotu olabiliyo aman dikkat et

@çirkin1,

Bu farklı bir deneyimdi, ergenlik döneminde oldu. Ama inan inanmıştım ruhlar arası boyuta geçmiştim. Bir nevi boyutlar arası iletişim.

Çok fazla kendine odaklı yaşıyorsun. Narsistlik var sende. Herşey senin etrafında dönüyor zannediyorsun. Diğer insanlarında hayatları var. Onlarında hayalleri var. Diğer insanlarda senin gibi canlı. Diğer insanlara yardım et. Senin beğenmediğin yaşamın başkaları için ütopya olabilir.

@Kobra_,
Narsisim’in N’si bile yok bende doktor Psikotik Bozukluk dedi siz Profesör müsünüz tanı koyuyorsunuz

Üst Alt