Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçen her ay olası emekli maaşım düşüyor! Neden?

Ronondex

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bir konuda bilginize danismak istiyorum %60 sürekli engelli raporum var emekli olmama 2 ay kaldi 5000 gunluk sigortam var 320bin tl ödenen toplam para maasim burut 3000 tlden yatiyir son 6 aydir takip ediyorum emekli-maasi.com dan hesaplatiyorum her ay emekli maasim pirim artmasina ragmen 2 tl dusuyor 1 maasim neden düsuyor 2emekli olmayip calismam maasimi arttirirmi avantaj saglarmi tesekkur ederim

3000 brüt yatıyorsa düşmemesi 1-2 tl artması lazımdı.benim öyleydi çünkü.320 bin gelirle kaç tl çıkıyor hesaplama da?

Ben bu sistemi anlamış değilim. Emekli maaşı hesaplamadan bakıyordum 900 tl çıkıyordu, yıl devretti 800 tl ye düştü ne den böyle oluyor aceba . hersene üstüne katması gerekirken sıfırlıyor kendini

Ronondex

Evet, artık aylık bağlama oranı düştüğü için, geçen her ay 1 ekim 2008'den sonra yatan ve aylık bağlama oranı düşük olan primlerin etkisi artıyor ve bu da maaşların düşmesine neden oluyor. Yani, prim yatırdıkça olası emekli maaşı düşüyor! Şaka gibi...

Üst Alt