Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçen yıl MEB'e atamam yapıldı. Başka bir şehre tayin hakkım var mı?

ugur3606

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
İyi günler ben geçen yıl Ankaraya atandığımda bana milli eğitim 3 okul seçme hakkı vermişti ama Ankara'yı kazanıp Ankara'ya atanmıştım.Bu yıl yer değişikliği yapmak istiyorum başka bir şehire,acaba bu bana kullandırılan 3 okul seçme hakkı 1 sefere mahsus tayin hakkımız yerine mi geçiyor?

ugur3606

Hayır siz Ankara'ya atanmış ve orada göreve başlamışsınız, eğer Ankara'ya atanıp başka bir ilde göreve başlamak isteseydiniz ve orada göreve başlasaydınız 1 kereye mahsus hakkınızı kullanmış olacaktınız ama siz kullanmamışsınız. Sizin adaylığınız kaldırıldığında tayin hakkınız oluyor. Sizin adaylığınız kalktığında aşağıdaki yazıya istinaden istediğiniz il ve ilçeye tayin isteyeceksiniz tayininiz çıktıktan sonra evinize yakın olan okula görevlendirilmenizi isteyebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından 10.07.2014 tarih ve 41289672/903.02/2920977 sayılı, “2014 Engelli Personel Yer Değişikliği” konulu genelgeye istinaden tayinimin xxxxx ili xxxx ilçesine yapılması hususunda;
Gereğini bilgilerinize arz ederim.

şeklinde okulunuza bir dilekçe vermeniz yeterli olacaktır.

https://drive.google.com/file/d/0B3NJGN-ERbCNMFJDbFJCYm9Zc0E/view

Bir defaya mahsus olması beni kızdırıyo gerçekten ama ha:):):) life arkadaşım

EFSANEYILDIZI

Aslında bir defaya mahsus ifadesi danıştay tarafından iptal edildi engelliye bir defadan fazla hak verildi ama sende çok iyi biliyorsun ki mahkeme kararını uygulayan yok maalesef:rolleyes:

aynen öyle life arkadaşım ne mahkeme kararı ne de bakanlıklar uyguluo enteresan bir durum herkes bundan şikayetçi bir çözümü yok bir türlü:S

Üst Alt