Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçenlerde engelli raporu aldım. Oranı yükseltmek için yenilemek istiyorum..?

onur.inann

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben geçen hafta içerisinde de engelli raporu aldım ve istediğim oranda vermediler ben şimdi bir daha engelli raporu almak istiyorum ama bu aldığım engelli raporu ne olacak bu bi sıkıntı çıkarır mı yoksa rapora itiraz mı etmem lazım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Bildiğim kadarıyla yeni rapor çıkarabilmeniz için ya itiraz dilekçesi vereceksiniz yada 6 ay sonra yeni rapor alabilmek için yeniden başvuracaksınız.

Daha önceki rapor oranınız neydi. Şimdiki raporunuza kaç verdiler. Rahatsızlığınız nedir.

göz tembelli için doğuştan ocak 7 de raporu aldım %20 oranınnda vermişler ama ben bu orana razı değilimbaşka hastaneden almak istiyorum ne yapmam gerek bilmiyorum..

bağlı olduğun il sağlık müdürlüğüne itiraz dilekçesi ver hakem hastaneye sevk edilirsin amma sadece gözden özürün varsa pekte yükseleceyini sanmıyorum ALLAH yardımcın olsun

Sadece göz tembelliği varsa % 40 veya üzeri oranlı rapor alamazsınız. İsterseniz yinede raporunuza itiraz edin, ama sonuç değişmeyecektir.

neden böle bi düzenleme var ki sonuçta sağ sözüm düzgün gçrmüyor sol gözüme bişey olsa Allah göstermesin sağ sözle yaşamımı sürdürmem benimiçin çok zor olacaktır..

Üst Alt