Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geceyarısından sonra toplu ulaşım araçlarında beyaz kartlar gecersiz miymiş?!

epilepsi1986

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar cuma günü gece12 den sonra halk otobüsüne bindim ama saat 12-00 den sonra gecersiz cevabını aldım
sizce dogru mu

ilk defa duydum, öyle saçmalık mı olur.
Aktarmaların 01;:00'dan sonra iptal olduğunu biliyorum o kadar.

2008 yazına kadar 22 yıl İstanbul'dayaşadım,hatta İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 19 yıl görev yaptım ve emekli oldum,ama böyle bir uygulamayı ilk defa duyuyorum.
İstanbul'daki halk otobüslerini hepimiz biliyoruz,engellilere engel olmak için ellerinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduklarını da.
Duruma bu şekilde bakınca tamamen uydurma oduğunu düşünüyorum.

UKOME Kararlarına bakmak gerekir.
Gündüz geçerli - Gece geçersiz diye birşey olmaz. Toplu taşıma araçları hizmet içindir.

Mantık dışı ve keyfi bir cevap.

İETT işletme birimi ile yapmış olduğum görüşmede böylebir uygulamanın sözkonusu olmasının mümkün olamayacağnı belirttiler.

Bu konu ile ilgili sikayetini www.iett.gov.tr adresinde görüş ve öneriler bölümüne aracın plakası ve hattı ile ilgili tarih- saaat yazılırsa konu ile ilgili gerekli işlemin yapılacağı belirtildi.

Bu tür saçmalıkları ancak Ö.H.O işgüzarlarından işitebilirsiniz maalesef. Ben de defalarca rastladım bu tür olaylara.... Br keresinde oğlumla otobüse biniyoruz beyazkart ım REFAKALI Olduğu için bu seninlemi? neyin olur? akrabanmı? gibi sorular sananee diyecektim ama, bazen tadını kaçırıyolar valla. mümkün olduğunca belediyeye biniyorum sizdede tavsiye ederim saygılarımla. Hem bu özel halk otobüslerini kim başımıza bela ettiyse hiç iyi etmemiş inş. kısa zamanda kaldırılır

Üst Alt