Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçici fonksiyon grubundaki hastalıklarda vergi indirimi ve iş başvurusu sorunu!?

bladE_-_34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
gecıcı fonksıyon kaybına neden olan hastalıkların altında işbasvurusu ve vergi indiriminde bu derecelendirme dikkate alınmaz notundan magdur olan varmı not nasıl okunmalı ozellıkle oturanboga abeden yorum bekliyorum

arkadaslar okb olupta 2019 dan sonra vergi indirimi alan varmı

acık bir cevap yok uzerınden bir yıl gecmıs vergi indirimi alanda olmus bir kac defa okudum cevap yok

bladE_-_34

Bu ifadeyi ilk kez duyuyorum. Ama çoğu zaman kural: geçici rahatsızlıklarda geçici vergi indirimi verilir. Sadece, hastalığın ilk 1-2 senesinde tedavi süreci gözlenmeden engelli sağlık kurulu raporu verilmez. Belki sendeki ifade ona karşılık geliyordur. Teşhis ne zaman kondu sana? Tedavi sürecin ne zamandır işliyor?

durum su ghocam bir ay once yuzde 40 aldım okbden simdi atandım evragı gonderdım ama yonetmenlıgın altında gecıcı fonksıyon kaybının altında bir yıldızlı madde var bu derecelendırme işbasvurularında ve verdi indiriminde dıkkate alınmaz dıye yazıyor ondan kafam karıstı aceba okb işbasvurusu yapamıyormu dıye 4 senedır tedavi goruyorum daha oncekı raporum ıkı yıllıktı bu sefer bir yıl verdiler

benım raporumda bisi yazmıyor yonetmenlıkte yazıyor hocam https://www.engelliler.biz/forum/sa...an-kisilere-yeni-cetvelde-verilen-oran-2.html eskıden burda bahsedılen konu

gecıci fonksıyon kaybına neden olan hastalıkların altında benımde o grupta oldugu ıcın içime şüphe dustu hocam

Üst Alt