Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçici görevlendirme ile ortaokuldan anaokuluna geçmek istiyorum!?

Raix34

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben ortaokulda görev yapıyorum hizmetli olarak rahatsızlıklarından dolayı anasınıfına geçmek istiyorum geçici görevlendirme dilekçesi verdim onu ilçeye yazdılar ilçe norm olmadığı için geçici görevlendirme iptal ettiğini beyan etti çoğu yeri araştırmama rağmen anaokulu hizmetli normu yazısı bulamadı gerçekten anaokullarında hizmetli normu yok ondan mı yaptılar yoksa işgüzarlık mı yaptılar onu tespit etmek istiyorum lütfen bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi

Raix34

Geçmiş Olsun,

Ben de MEB'te Bir okulda GİH Sınıfımı memurum. 13 yıl oldu başlayalı.

Naçizene tavsiyem:

Geçmiş konu paylaşımlarınızda gördüm; rahatsızlığınız Hizmetlilik için çok elverişli değil sanki. Bence bunu dile getirip Masabaşı bir memuriyet işi isterseniz sizin için daha iyi olur gibi?
Bizim bakanlıkta bu şartlarda çalışanlar var ama kadronuz YHS değil de İşçi sınıfı ise nasıl sonuçlanır bu talep bilemiyorum.

Teşekkür ederim tavsiyeniz icin ama benim sorunum tamamen farkli ben belimi kirdim 4 ameliyat gecirdim ortaokulda cocuklar koridorda kafalarini kuma gommus gibi kostuklari icin benim boyumda cocuk cok bana carpti ve belimdeki platinler gevsedi ameliyat olmustum tekrarlanmasin diye anaokulu istedim ilce meb norm yok diye reddetti bnm anlamadigim hizmetli normu nasil olmaz birisinin parmagimi var isguzarlik mi yaptilar yoksa gercekten norm mu yok

Raix34

İşçi karosunda mısınız, yoksa hizmet sınıfınız Yardımcı Hizmetler(YHS) mi?

(Sorununuzu anladım: Engelinizden dolayı Ortaokulda çalışmak istemiyorsunuz; değil mi?)

YHS Yim evet engelden dolayi da ortaokulda calismak istemiyorum

Raix34

Hocam

1. Olarak: Bağlı olduğunuz İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gidip (Personel'e bakan Şube Müdürüne veya Şef'e) derdinizi kısa öz olarak anlatıp yardım isteyebilirsiniz.

2. Olarak: Cimere başvurabilirsiniz. Bu biraz daha sert bir hamle olacaktır.

3. Olarak: (Ki ben sizin yerinizde olsam bunu denerdim) Sendikanızın yetkilisine detaylı olarak derdinizi anlatıp bulunuduğunuz yerdeki (Vali/Kaymakam) En yetkili kişiden randevu alıp, -Sendika yetkilisiyle beraber gidip- yardım isteyebilirsiniz.

Son çare bir avukata danışıp gerekirse konuyu yargıya taşımaktır.

Sizi İl/ilçe Milli eğitimde veya istediğiniz bir yerde çalışmanızı sağlayacak kadar çok eleman sirkülasyonu vardır Milli Eğitimlerde bence.

friends

bende yarın şube müdürü yada şef kimle görüşebilirsem onlarla görüşmeyi sağlıcam da bilgisizce gitmek istemedim sadece bu gerçekten " Anaokulunda norm yok " kelimesi doğrumu emin değilim o kadar araştırdım hizmetli normu diye birşey bulamadım sadece

Raix34

İnşallah halledersiniz sorununuzu ve gönlünüze göre çözülür.

(Ama dediğim gibi sizin gibi YHS Sınıfı olanlardan Masabaşı çalıştırılanlar da oluyor.)

Üst Alt