Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçici işçi statüsünde çalıştığım kurum şehir dışına taşınıyor..?

april14

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Belki bilginiz vardır diye birşey sormak istiyorum.

Kamu kurumunda özürlü kadrosunda geçici işçi pozisyonunda çalışıyorum, (şunu da belirtiyim, yıl boyunca tam gün olarak pirimim yatıyor yani çıktı girdi olayı yok bizde).
Kurumun şehir dışına taşınması söz konusu, şehir dışına çıkamıyacağım için işten ayrılmak zorunda kalacağım. İşten ayrılma durumunda başka kuruma özürlü işçi talebinde bulunabilir miyim sizce?
Yada kamu kurumlarının özürlü işçi taleplerine (biliyorsunuzdur KPSS den alınan en yüksek puandan aşağıya doğru puanlamayla mülakat listesi hazırlanıyor) öncelikli olarak listeye girebiliyor muyum?
Şunuda sormak istiyorum, geçici işçi satatüsünden , daimi işçi statüsüne geçiş olanağı varmı? Nerelere başvurmamız gerekiyor?

Bu konu hakkında bilginiz var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
iyi çalışmalar diliyorum, hoşçakalın....

Çıkışınızı vermeniz durumunda içerdeki alacaklarınız dışındaki,hiçbir haktan faydalanamazsınız.Başka kuruma özürlü olarak geçemezsiniz.Ancak çalıştığınız kurumun başka birimi varsa,O kuruma geçiş yapabilirsiniz.Yüksek puanlı olmanız İŞ-KUR da size avantaj sağlar.

Üst Alt