Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçici süreli engelli maaşı olabiliyor mu?

orhanakaldan

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Devlette usta öğretici olarak gecici işçi gibi çalışıyorum.Haziranda okullar kapanınca çıkış veriyorlar.Yüzde 65 raporum var 2 yıl süreli engelli maaşına başvurabilirmiyim haziran ayında çıkış verdiklerinde bunu sormak istedim saygılar

orhanakaldan
çalışırken alamzsın ama işten çıkınca gelr krıterın tutarsa alırsın.yeniden işe girincede engelli maaşın kesılır.

orhanakaldan

Evin değeri önemli. Ama şunu da unutmayın, zaten maaş bağlanma süreci bilmem kaç ay. Tam maaş bağlanacak sonra siz kesilmesini isteyeceksiniz...

raporu 2022 ocak ayında aldım 2024 ocak ayına kadar geçerli

orhanakaldan

Kısa süre demekteki kasıt raporun süresi değil, okullar açılınca çalışmaya başlamanız.

o zaman başvurunu yap.
burda OturanBoğa nın demek istediği şu haklıda.hazıran sonuna akdar okullar açık en erken temmuzda başvuru edersın yogunluga göre heyet gelmesı 15 günde sürüo 2 ay kadarda sürüo ne kadar sürecegı bellı değil yogunluga baglı.gelir gelmez hemende baglanmıo.belkıde tam bağlanacagı ay okul açılmış olacak.yoksa dediğim gibi başvurunu .mademkı işe dönüşün garantisi yok

Üst Alt