Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geciken SGK sonda ödemeleri konusunda bir gelişme var mı?
Evet arkadaşlar, yeni yıl dolayısıyla gerçekleşen aksama şu anda giderilmiş ve ödemeler kişilerin TC kimlik numaralarına yapılmış. Tek yapmanız gereken dilediğiniz bir Ziraat Bankası'na gitmek ve SGK'dan TC numaranıza havale geldiğini söylemek...
arkadaşlar sonda parasını isme ziraat bankasına yatmış ve ben şöyle bir pratik yaptım bankadan bir yetkiliye rica ettim benim maaş hesabıma havale yaptı yani atm den alabilecem yada medikal hesaptan havale yapacam
bilgi amaçlı yazdım
Murat, bu havaleyi bir seferlik mi yaptı, yoksa bir talimat yazdın ve artık sgk'dan sana gelecek olan tüm ödemeler otomatik olarak hesabına havale mi yapılacak?
Yok yok, kesin bankadakiler yanlış bakmışlardır hesaba. Mümkün değil bu kadar uzaması...Bende bir keresinde "yok gelmemiş" dediler bankadan, "sgk sağlık ödemelerine dair iki ekran varmış, iyi bakın" dedim, baktılar ve geldiğini gördüler...
herkese slm arkadaşlar ben sondamı g.o.p fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinden alıyorum hiç bankayafalan param yatmı onlara her alım için vekalet veriyorum o kadar şimdiye kadar hiç problem olmadı sizin niye sonda paranız bankaya yatıyo sizin tercihinizmi acaba