Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geciken SGK sonda ödemeleri konusunda bir gelişme var mı?

byecool

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

Sonda için diğer reçete günü geldi,bir önceki reçete ödemesi halen yapılmadı.Sizde de aynı durum devam ediyor mu?

Sanırım sorun çözüldü. Yarın daha net bi yanıt yazarım buraya...

Sonda ödemesi Ziraat Bankasına yapılmış arkadaşlar.Yaşadığınız şehirdeki SGK il müdürlüklerinden paranın hesaba yatıp yatmadığını öğrenebilirsiniz...

peki bu banka dan nasıl alcaz hesap noyu nasıl bilecez atm kartı ile çekilmezmi

önümüzdeki hafta içi ödemeler yapılıyor. sorun cözülmüş anlaşılan..

Evet arkadaşlar, yeni yıl dolayısıyla gerçekleşen aksama şu anda giderilmiş ve ödemeler kişilerin TC kimlik numaralarına yapılmış. Tek yapmanız gereken dilediğiniz bir Ziraat Bankası'na gitmek ve SGK'dan TC numaranıza havale geldiğini söylemek...

Benim 21 Aralık 2009 tarihli ödemem gelmiş.

arkadaşlar sonda parasını isme ziraat bankasına yatmış ve ben şöyle bir pratik yaptım bankadan bir yetkiliye rica ettim benim maaş hesabıma havale yaptı yani atm den alabilecem yada medikal hesaptan havale yapacam
bilgi amaçlı yazdım

Murat, bu havaleyi bir seferlik mi yaptı, yoksa bir talimat yazdın ve artık sgk'dan sana gelecek olan tüm ödemeler otomatik olarak hesabına havale mi yapılacak?

benim sonda paraları halen yatmadı 2 recetem var ıcerıde. bu ay sonu 3. receteyı yazdıracam. ne iş yaw...

Yok yok, kesin bankadakiler yanlış bakmışlardır hesaba. Mümkün değil bu kadar uzaması...Bende bir keresinde "yok gelmemiş" dediler bankadan, "sgk sağlık ödemelerine dair iki ekran varmış, iyi bakın" dedim, baktılar ve geldiğini gördüler...

bir seferlik oldu ama talimatla olursa neden olmasın onu yarın bankaya sorayımda olursa sizlerle paylaşırım

sizdede odemelerde değişiklik varmı? eskiden 5 sonda + 1 kit ödüyordu ama hepsi sonda olarak ödenmiş, artık kit hakkımız yokmuş dimi?

herkese slm arkadaşlar ben sondamı g.o.p fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinden alıyorum hiç bankayafalan param yatmı onlara her alım için vekalet veriyorum o kadar şimdiye kadar hiç problem olmadı sizin niye sonda paranız bankaya yatıyo sizin tercihinizmi acaba

Üst Alt