Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçirdiğim ameliyat ve gördüğüm tedaviler sonucunda emeklilik şartlarım nelerdir?

pafuli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam

2001 2003 arası kronik hepatit c teşisi ile tedavi gördüm
1988 de karacigerimden ameliyat oldum trafik kazası sebebiyle ve ayrıca dalak alındı vedee sol dizimden( acl) çaprazbağ ameliyatı oldum
sanırım yaklaşı 6200 iş günü ödenmiş pirimim mevcut
ben malulen yada emeklilik hakkı kazanabilir miyim
25 yılımı dolmasına 2,5 yılım var

saygılarımla

Bu hastalık/rahatsızlıklarınızdan dolayı rapor almak için yetkili hastaneye müracaat etmeniz gerekli en iyi ve net sonucu hastaneden alabilirsiniz.. Müracaatınız sonucu %40 ve üzeri rapor alır iseniz ve o rapor ile vergi ind.hakkı kazanır iseniz hemen emekli olursunuz...

Defterdarlık kanalıyla sakatlık indirim hakkı elde edebilirseniz (bunun için sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzerinde rapor alabilmeniz gerek), hemen erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabilirsiniz.

%40 ve üzerinde rapor alabilir misiniz, bilemiyorum. Ama bence şansınızı deneyin...
Not: Yaşınızı bilemiyorum ama, eğer &0'In üzerindeyse, rapor oranınıza %10 fazladan eklenir.

Üst Alt