Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçirdiğim trafik kazası sonucu %19 rapor aldım. Sigorta şirketi %1'lik ödeme yaptı!?

triatlet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Geçirdiğim trafik kazası sonucu %19 rapor aldım. sigorta şirketi %1'lik ödeme yaptı, ne yapmalıyım, nasıl itiraz etmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim

ödemeyi kabul etmeyebilirdiniz, yinede eksik olduğunu düşünüyorsanız dava açmanız gerekecektir.

Daha yeni belli oldu, 3 gun once odeme daha yapilmadi. Simdi ne yapmam lazim? 60.000 tl odemeleri gerekirken 3000 tl odeyecegiz diyorlar. Dava acayim mi? Kazanir miyim? 3000 tl yi kabul edersem dava hakkimdan caymis olur muyum?

kabul etmeyin,hemen dava yoluna gidin bunda kaybedeceğiniz bir şey yok,hastane %19 verdiğine göre adli tıp kurumuda buna yakın bir oran verecektir.kaza nasıldı, kusur durumu nasıldı, kaza nedeniyle sizde oluşan maluliyet nedir,
% 19 oranlı raporu hangi hastaneden almıştın

Kazada ben kurallar dahilinde gidiyordum, ana yolda u dönüsü yapmaya calisti araba, bende sol seritte surucu kapisindan carptim. Tam korumali olmana eagmen kolum kirildi. 8'de 8 karsi taraf suclu cikti yapilan incelemede. Radius uc kirigi oldugu icin ameliyat oldum kolumda 14cm lik platin var. Ödeme otomatik hesabima yatacakmis. Yani bana sorulmadan parayi yatiracaklarmis anladigim kadari ile

Kolumda %19 hareket kisitli

%19'u dokuz eylul universitesi verdi

Sayin serkan bey sigorta sirketinden gonderilen ibranameyi imzaladiniz mi eger ki imzalamadiysaniz itiraz hakkiniz mevcuttur.daha detayli bilgi icin bizlere 7/24 destek hattimizdan ulasarak tum sorularinizi paylasabilirsiniz.saglikli gunler dileriz.

Sakın kabul etme dava yoluna git kardesım avukatını iyi sec paranı kimseye kaptırma cok kafan karışır ise sadece aktüerlere hesaplattırabılırsın sana kesin rakamı soyleyeceklerdir verecekleri 3000 tl onların olsun

Üst Alt