Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçirdiğim trafik kazasında yüzümde kalıcı iz kaldı. Tazminat alabilir miyim?

keremmercantaş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkdaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun ben trafik kazası geçirdim araçta yolcuydum araç takla attı yüzümde kalıcı iz kaldı 13 cm büyüklüğünde heyet % 5 özürlü ve kalıcı sakatlık verdi tüm vucut oaranlarıma göre sizce aracın sigortasından ne kadar tazminat alırım şöför % 100 kusurlu bende kusur oranı % 0 acil dönerseniz çok sevinirim arkadaşlar

slm gecmiş olsun bence kendin sigortaya evraklarını yolla tahminimce 13 .00 alırsın

slm gecmiş olsun bence kendin sigortaya evraklarını yolla tahminimce 13 .00 alırsın

mehmet veysi
neye göre 13 alırsın yazmışsın.
şaka gibi ya
adam yaşını yazmamış, maaşını yazmamış ama sen hemen hesabını yapıvermişsin.sigorta şirketleri boşuna aktüer çalıştırıyorlar ya.halbuki ne gerek var aktüere
tazminat hesaplancağı zaman arasınlar mehmet veysiyi hemen hesaplayıversin.
bunun bir tek açıklaması olabilir
cahil cesareti

kardeş geçen gün benim bir arkadaş 2009 kazası rapor %4 aldığı para 9.00 lira aldı bende tahminimce bu kadar alır dedim kesin diye bir şey yok tabiki yaşı önemli evli olup olmadığı bunlar önemli hem ben bana dosyanı ver ben takib edim diye de söylemedim benim söylediğim eğer 2012 kazası ise ortalama bu kadar bu arada ben kimseyide yanıltacak bir şey yazmam ve sigorta takibçiside değilim teşekürler

yaşım27 kazada 20 yaşında idim 2005 senesi kaza geçirdim kaza geçirdiğimde çalışmıyor ve bekardım ve altı sene işsiz kaldım son bir senedir sigortalı çalışıyorum1000tl maaşım var ve evliyim.

MRB Hocam Öncelikle 2005 Yılının Teminatı 40 Bin Mahhalle Muhtarından Kaza GeçirdiGİ dÖNEMDE İnşatda Günlük 15 Tl Aylık 450 TL Ailesinin Geçimi Saglarken Geçirmiş Oldugu Kaza Magdur Kalmıştır DİYE Bir Gelir Durum Beyanı Hazırlaman Gerekir Bence Çok da Büyük Bir Para Bekleme Yatacak Olan Para Tahminin 10 Bini Geçmez Ve Bulmaz

kerem bey geçmiş olsun. Burada bahsi geçenin aksine çehrede sabit iz kişide bıraktığı rusal durum sebebi ile derinlik ve konumu itibarı ile birlikte heyet görüşü ile değerlendirilir. Sizin için yapılacak işlem sorumlulara sigorta ile birlikte dava yoluna gitmektir. Lütfen bi av arkadaş ile irtibata geçin yoksa elinize gerçekten böyle ufak meblağlar geçer ve sizin için dönüşü olmaz. Sizin acınıza yazık olur.

benim bildiğim sigorta taqzminati mahkemeye verilmediyse faiziyle alınmaz biliyorum.. doğrumudur Ahmet Bey bildiğim bu konu. birde 2007de aralık ayındaki iş makinasının hatasından dolayı iş kazası sonucu %92 engelli raporum ve muhtaçlık durumum ağır engelli durumum var omurilik felçlisi oldum.ne kadar tazminat alabilirim ssk lı değildim yaşım 21 askerden 1 ay olmuştu gelmiştim kaza oldu... birde 2012 den önce ne kadaar para veriliyorsa okadar parada medikal ürünü alma hakkı vardı. benim kaza 2007de olduğu için o kanun ben davayı kazanınca o hakkımı kullanabilecekmiyim

Üst Alt