Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Geçmeyen depresyon için önerileriniz olabilir mi?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar beş yildir geçmeyen depresyon var doktor hep unipolar f 32 depresyon diye kaydediyor ilaç raporuna bu hastalık içimi kemiriyor aşırı derecede kaygı birde kafamda devamlı bir basınç oluyor ben hep manisadaki hastaneye gidiyom varmı önerebilceniz hastane veya doktor şu an vanlafaksin ile ketiapin kullaniyom kendi isteğimle aripirozal ile ativan kullanıyordum bıraktım risperidon kullandım fayda etmedi cevapları bekliyom

Baska bir dr ile görüşün ve daha detayli anlatin kendinizi bu soylediklerinizden başka sikayetiniz var ise belirtin

bence özeli deneyin bi de ....belki faydalı olur...bu kadar sürmez diye biliyorum depresyon......

ben 15 senedir dermansız depresyon hastasıyım ya ben ne yapim ? ilaçlarımı azaltmak bırakmak istiyorum ama olmuyor bir ara azaltmaya çalıştım çok kötü oldum iş hayatı sıkıntı ev hayatı sıkıntı ilaçları bırakınca daha kötü oldum kullanınca birsürü yan etkisi oluyor nereye varacak sonumuz yaradan mevla sen bizim derdimize çare ol yaradan mevlam yan etkisi çok fazla bu ilaçların üstelik çalışıyorum çok zorlanıyorum sabah erken kalkıyorum işimiz çok zor .. :( :( :(
kendinize hobi edinin kurslara felan gidin kendini mutlu hissettirecek şeyle ryapın mesela zaman zaman işkurun meslek edindirme kursları oluyor hem para hem sertifika veriyor onlara gidin zamanında ben çok gittim...

doktor kontrolünde azaltın ilaçları...kendiniz azaltmayin...ters etki yapar o zaman ....mutlaka çok iyi bi doktor bulunur....araştırın özelleri bile ...üzülmeyin bi de ....😌

@GÜNEY 666 bu saatten sonra kursa gitsem ne olur ben hen çabuk sıkılıyom saatlerce ders dinleyemem şu an çalışıyom ama işi bırakıcam olmuyor her şeyi boş vermişim bu hayattan hiç bir beklentim yok şu an yan tarafta düğün var ve tek başıma evde tv izliyom ben yalnızlığı daha çok seviyom

Size şimdiye kadar kronik depresyon teşhisi konmalıydı cevre de bazı arkadaşlar var sürekli depresyonda tanımları kronik depresyon

kronik depresyonun da ona göre tedavisi vardır sanirim...dogru tedavi bulunursa problem olmaz bence....zaten bu toplumda herkes depresyonda yani ...çok da takmamak gerek ....😌...mutlu olmaya bakin....😌

Fatma mehmet

tamam yalnızlığı bende severim ama bu kadar karamsar olmayın hayat herşeye rağmen devam edyor...
el mecbur çekiyoz bu derdi hem kursu ders dinlemek olarak düşünmeyin yeni insanlar eni arkadaşlar tanırsınız meşgale olur belki yen bir mesleğiniz olur yani kafanızı dağıtmaya bakın bende şu an yeni bir işe girdim pek sevemedim işimi ama mecbur dayanıyoz işte doktorar gidip ilaçlarımı azlatmayı bende isterim ama zamanım fırsatım pek yok buna ...
neyse inşallah iyi olursunuz....

Üst Alt